PERFORMANCE TECHNOLOGIES (PT)

724

Αποφοιτήστε από τη Ακαδημία της Performance Technologies (PT) και ξεκινήστε το ταξίδι σας για μια επιτυχημένη καριέρα

―Εγκαίρως & Παράλληλα με τις σπουδές σας―

H Performance Technologies είναι o αξιόπιστος συνεργάτης οργανισμών και εταιρειών, οι οποίες επιδιώκουν να επαναπροσδιοριστούν μέσω της τεχνολογίας. Από το έτος 1997, υποστηρίζει και συνδράμει τους πελάτες της ανεξαρτήτως μεγέθους, να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τεχνολογικές λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα που βελτιώνουν τη διαδικασία λειτουργίας τους και επιταχύνουν την ανάπτυξή τους, μετασχηματίζοντας προοδευτικά τις παραδοσιακές επιχειρήσεις σε ψηφιακούς ηγέτες.

Προσκαλούμε νέες & νέους που έχουν πάθος με την τεχνολογία, εμπνέονται από έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο οργανισμό και ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο τις προϋποθέσεις για μεγαλόπνοη καριέρα με προοπτική και διάρκεια.

Προσφέρουμε εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα σας ακολουθούν σε ολόκληρη την επαγγελματική σας διαδρομή.

Το ιδανικό προφίλ

Νέοι απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι πληροφορικής, Πολυτεχνείων/ Πανεπιστημίων οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της εργασίας.

Λίγα λόγια για την Ακαδημία

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διεξαγωγή της Ακαδημίας, η οποία βοήθησε 24 νέους να αποκατασταθούν επαγγελματικά, ξεκινάμε την υλοποίηση της δεύτερης.

Η 2η Ακαδημία μας θα είναι διάρκειας 15 ημερών – από 8 έως 21 Μαρτίου 2022. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί τόσο μέσω webinars όσο και με φυσική παρουσία, όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την Εταιρεία και να γνωρίσετε τα στελέχη της.

Οι εκπαιδευτικές ενότητες στοχεύουν τόσο στην απόκτηση τεχνικών γνώσεων και εξειδίκευσης (Networks, Storage, Virtualization, Cloud, Data Analytics & Machine Learning, DevOps) όσο και στην ανάπτυξη των «Soft Skills» (Communications Skills, Team Working, Customer Experience).

Εφόσον ολοκληρώσετε την Ακαδημία

Οι διακριθέντες στην Ακαδημία, θα λάβουν προσφορά εργασίας πλήρους απασχόλησης, αορίστου χρόνου από την Performance Technologies.

Διαδικασία

Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 20 Ιανουαρίου 2022. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στον ιστότοπο www.performance.gr/academy22 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

210–9947100 • hr@performance.gr • https://www.performance.gr/academy22

Performance_Academy_Poster

Performance_Academy_Letter