ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (Αρ. Πρωτ.: : 202200057/17.01.2022)

450

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (Αρ. Πρωτ.: : 202200057/17.01.2022)

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την επωνυμία «Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς» στο πλαίσιο υλοποίησης και για τις ανάγκες του έργου με τίτλο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΤΙΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ_ TiClean» και με κωδικό MIS 5131364, προτίθεται να συνεργαστεί με σύμβαση ανάθεσης έργου με έναν (1) μεταδιδακτορικό ερευνητή.

Αντικείμενο του προς ανάθεση έργου: : Συμμετοχή στην ενότητα εργασίας ΕΕ5. Πιο συγκεκριμένα, στατιστική ανάλυση των προκαταρκτικών πειραματικών μετρήσεων για τον εντοπισμό κατάλληλων πειραματικών σχεδιασμών και στατιστική ανάλυση των τελικών μετρήσεων ώστε να τεκμηριωθεί επιστημονικά η αποτελεσματικότητα της προτεινόμενης μεθοδολογίας του έργου.

Διάρκεια απασχόλησης: Η έναρξη απασχόλησης θα είναι η ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και η λήξη θα είναι η ημερομηνία λήξης του έργου (28/11/2023) με δυνατότητα παράτασης σε ενδεχόμενη παράταση του έργου.

Συνολικό κόστος απασχόλησης: Έως του ποσού των 39.060,79 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου τυχόν Φ.Π.Α. και εργοδοτικών εισφορών ), σύμφωνα με την προϋπολογισθείσα δαπάνη για το προς ανάθεση έργο και τους όρους της χρηματοδότησης. Σε κάθε περίπτωση και μέχρι του χρόνου ολοκλήρωσης του έργου ή της ενδεχόμενης παράτασης αυτού, ο Ε.Λ.Κ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς να αναθέτει μέρος ή το σύνολο του με την παρούσα αντικείμενου του ανατιθέμενου έργου προς τον συμβαλλόμενο, υπό τους αυτούς προβλεπόμενους με την ως άνω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος όρους.

Οι φάκελοι υποψηφιοτήτων θα πρέπει να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως είτε με συστημένη επιστολή μέχρι και την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 16:00 (θα ληφθεί υπόψη η σφραγίδα του ταχυδρομείου) στην παρακάτω διεύθυνση:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 91, 185 33 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τμήμα πρωτοκόλλου

Στο φάκελο θα πρέπει να υπάρχει το Ονοματεπώνυμο του αποστολέα και η ένδειξη: Για τη Θέση Ερευνητή της με Αρ. Πρωτ. 202200057/17.01.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Κέντρου Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς, για τις ανάγκες του έργου με τίτλο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΤΙΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ_ TiClean» και κωδικό έργου C.851.

Πρόσκληση_Σύμβασης_Έργου_ΜΚ_6Ξ9Ι469Β7Τ-ΨΩΖ