intern with aiesec.

602

Η AIESEC σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις ένας από τους νέους που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό!

Η AIESEC του Πανεπιστημίου Πειραιώς δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές που φοιτούν στις σχολές: Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Ναυτιλίας και Βιομηχανίας, Σχολή Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής, Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, να πάρουν μέρος σε μια πρακτική εμπειρία στο εξωτερικό και να ασκήσουν το αντικείμενο τους.

Με την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα Global Talent θα έχεις την δυνατότητα να δουλέψεις μέσα σε μια αληθινή επιχείρηση, και μετατρέψεις τις ήδη υπάρχουσες θεωρητικές σου γνώσεις σε πρακτικές, θα έχεις παράλληλα την ευκαιρία να εξελιχθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Θα αποκτήσεις γνώσεις δίπλα σε καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου σου, πιστοποιώντας ταυτόχρονα τις δεξιότητές σου, ενώ θα έχεις την ξεχωριστή δυνατότητα να γνωρίσεις έναν καινούργιο πολιτισμό.

Άδραξε την ευκαιρία σου!

Οι αιτήσεις παραμένουν ανοιχτές. Κάνε την αίτησή σου εδώ: aiesec.gr/intern/