ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ «ΕΙΕ/ΥΥ-2021/05

576

Θέµα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού με τίτλο: «Προγραμματιστής πληροφοριακών συστημάτων» και κωδικό «ΕΙΕ/ΥΥ-2021/05» στο πλαίσιο του έργου µε τίτλο: «Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Εθνικού Ιδρύµατος Ερευνών»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στο πλαίσιο υλοποίησης των έργου με τίτλο «Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών» το Εθνικό Ίδρυµα Ερευνών (ΕΙΕ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, µε το οποίο θα συναφθεί σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σύμφωνα µε τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσονται:

α) Μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού με τίτλο θέσης:

«Προγραμματιστής πληροφοριακών συστημάτων» και κωδικό «ΕΙΕ/ΥΥ-2021/05» Το αντικείμενο απασχόλησής του θα είναι:

«Ανάπτυξη και διαχείριση διαδικτυακών εφαρμογών για τις ανάγκες του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών (ΙΙΕ). Καταγραφή αναγκών και υποστήριξη για την αναβάθμιση της πληροφοριακής υποδομής και των βιβλιοθηκονομικών συστημάτων της Βιβλιοθήκης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ)» Πληρέστερη περιγραφή του αντικειμένου κάθε θέσης θα αποτυπωθεί στη σύμβαση που θα συναφθεί ανάµεσα στο Εθνικό Ίδρυµα Ερευνών και στον συνεργάτη.

ΑΠΟ∆ΟΧΕΣ

Οι αποδοχές των επιµέρους υπαλλήλων, συνεργατών θα διαμορφωθούν σύμφωνα µε τα οριζόμενα στη σχετική νομοθεσία και θα είναι ανάλογες των τυπικών προσόντων των επιλεγέντων υποψηφίων.

ΧΡΟΝΙΚΗ ∆ΙΑΡΚΕΙΑ

Η εκτιµώµενη χρονική διάρκεια της σύμβασης που θα συναφθεί ανάµεσα στο Εθνικό Ίδρυµα Ερευνών και στους επιμέρους υπαλλήλους, συνεργάτες θα είναι δεκαπέντε (15) µήνες, µε δυνατότητα ανανέωσης. Σε πρώτη φάση θα καταρτιστεί τρίµηνη δοκιμαστική σύμβαση, η οποία θα ανανεωθεί εάν η συνεργασία κριθεί ικανοποιητική από την αρμόδια Επιτροπή Παρακολούθησης των εργασιών. Οι συμβάσεις δύναται να ανανεωθούν ή να παραταθούν χωρίς περιορισμό, µετά από απόφαση του ∆.Σ. του Εθνικού Ιδρύµατος Ερευνών και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας Πρόσκλησης, µέχρι τη λήξη του έργου.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού, συνεργατών θα είναι η έδρα του Εθνικού Ιδρύµατος Ερευνών, στη διεύθυνση Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, 116 35 Αθήνα.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι ενδιαφερόµενες/οι πρέπει να διαθέτουν τα προσόντα που περιγράφονται ανά θέση στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι «Βασικά στοιχεία των θέσεων της Πρόσκλησης». Σηµειώνεται ότι τα προσόντα χωρίζονται σε «Απαιτούµενα» – τα οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν οι υποψήφιοι – και σε «Επιθυµητά» που θα ληφθούν επίσης υπόψη κατά την αξιολόγηση.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η επιλογή του υποψηφίου για τη θέση πραγµατοποιείται µετά από βαθµολόγηση των υποβληθεισών αιτήσεων υποψηφιότητας ως προς τα κριτήρια που περιγράφονται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ «Κριτήρια αξιολόγησης/συντελεστές βαρύτητας».

Περισσότερες Πληροφορίες