INVESTMENTS OPERATIONS ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ – ATHOS ASSET MANAGENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.

710

ATHOS ASSET MANAGENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. – Σύντομο εταιρικό προφίλ 

Η ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. είναι μία εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων διευρυμένου σκοπού, έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και λειτουργεί σύμφωνα με τον Ν.4099/2012, όπως εκάστοτε ισχύει.

Σκοπός της εταιρείας είναι η διαχείριση Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) εγκεκριμένων βάσει της Οδηγίας 2009/65/ΕΚ καθώς και άλλων οργανισμών συλλογικών επενδύσεων, η παροχή υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίων επενδύσεων για ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές κατά τη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας (discretionary asset management) και/ή συμβουλευτικά (advisory), σύμφωνα με την επενδυτική τους πολιτική και τις εκάστοτε εντολές τους.

H ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. διαχειρίζεται 10 Αμοιβαία Κεφάλαια ΟΣΕΚΑ όλων των βασικών κατηγοριών επενδύσεων (Διαχείρισης Διαθεσίμων, Ομολογιακά, Μετοχικά) καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε τύπου επενδυτή. Επιπλέον η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στοχεύοντας στην παροχή ολιστικών λύσεων διαχείρισης περιουσίας κυρίως σε ιδιώτες επενδυτές με σημαντικά κεφάλαια υπό διαχείριση.

Θέση υποψηφίου για «Investments Operations» της Διεύθυνσης Επενδύσεων

Η εταιρεία ATHOS ASSET MANAGEMENT Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο αποκλειστικής απασχόλησης για στελέχωση θέσης στο τμήμα Investments Operations της Διεύθυνσης Επενδύσεων.

Οι κύριες αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν την υποστήριξη του συνόλου των λειτουργιών της Διεύθυνσης Επενδύσεων της εταιρείας με έμφαση την διοικητική διαχείριση και υποστήριξη των συναλλαγών των αμοιβαίων κεφαλαίων και των ατομικών επενδυτικών χαρτοφυλακίων πελατών της εταιρείας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

  • Πτυχίο κατεύθυνσης Οικονομίας, Διοίκησης ή Λογιστικής.
  • Εξαιρετική γνώση Αγγλικών.
  • Καλή γνώση MS Office.
  • Προϋπηρεσία επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη.

Επιθυμούμε άτομο με ακέραιο χαρακτήρα, εχεμύθεια, σχολαστικότητα και καλές διαπροσωπικές δυνατότητες επικοινωνίας.

Προσφέρουμε εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, εκμάθηση διεθνών πρακτικών ροής εργασίας και προοπτικές εξέλιξης.

Αποστολή Βιογραφικών στο info@athosam.com