ADECCO GROUP EXPERIENCE WORK DAY | 20-21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | ΔΗΛΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!

409

20-21 ΟκτωβρίουΚάνε την εγγραφή σου στο #ExperienceWorkDay και απόκτησε ουσιαστική γνώση για τον κόσμο της εργασίας

Χωρίς εγχειρίδια. Χωρίς θεωρίες. Απλά πραγματική εμπειρία και τεχνογνωσία από πραγματικούς ανθρώπους του κόσμου της εργασίας, που μοιράζονται μαζί σας τη γνώση τους για τους νέους τρόπους εργασίας.

Στις 20 και 21 Οκτωβρίου, ο Όμιλος Adecco σας προσκαλεί σε μια σειρά  διαδικτυακών σεμιναρίων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Experience Work Day! Είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθουμε από τους ειδικούς της Adecco, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες. Σας καλούμε να επιλέξετε ανάμεσα σε σχεδόν 50 θεματικές ενότητες εκείνες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και να δηλώσετε συμμετοχή.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ

Η Ομάδα του Ομίλου Adecco στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει στις 21 Οκτωβρίου στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), στα Ελληνικά, το σεμινάριο με θέμα:

«Αναζήτηση Εργασίας στον Ψηφιακό Κόσμο»

Στο σεμινάριο αυτό θα αναπτυχθούν οι ενότητες:

  • Αναζήτηση εργασίας μέσω διαδικτύου
  • Επαγγελματική δικτύωση μέσω διαδικτύου
  • Συνέντευξη εξ αποστάσεως

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά από την Ομάδα του Ομίλου Adecco στην Ελλάδα συνδεθείτε την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου στις 15:00  [εδώ].

*Η εκδήλωση αφορά συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θέλετε να πάρετε μια γεύση από το περσινό Experience Work Day; Δείτε αυτό το βίντεο!

Δείτε [εδώ] τη λίστα όλων των διαθέσιμων σεμιναρίων στις γλώσσες που θα επιλέξετε, βρείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν και εγγραφείτε για να τα παρακολουθήσετε.

Experience Work Day

Μια παγκόσμια πρωτοβουλία του Ομίλου Adecco που στοχεύει στην ομαλότερη ένταξη των νέων στον κόσμο της εργασίας.

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας σε όλο τον κόσμο αναλαμβάνουν για 24 ώρες ρόλο μέντορα. Μεταδίδουν τη γνώση και την εμπειρία τους στα νέα ταλέντα και απαντούν σε απορίες και προβληματισμούς.

Το Experience Work Day είναι μια πρωτοβουλία που οργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος CEO for One Month. Μάθετε περισσότερα για το CEO for One Month [εδώ].