COMMUNICATION FOR CRETAN CANDIDATES – DELOITTE

987

Είσαι🔝στη σχολή και έτοιμος/η για δουλειά;

Σε θέλουμε στην ομάδα μας!

 

Στη Deloitte πέρα από το γραφείο μας στο Ηράκλειο αναπτύσσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα μας, αναζητώντας ταλέντα σε ολόκληρη την Κρήτη!

Αν είσαι φοιτητής/τρια ή απόφοιτος/η τεχνολογικών ή οικονομικών επιστημών έτοιμος/η για νέες γνώσεις και επαγγελματικές προκλήσεις, θέλουμε να σε γνωρίσουμε!

Μαζί μας θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου και να εργαστείς για διεθνή project του μεγαλύτερου δικτύου επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο δουλεύοντας ακόμα και από το ίδιο σου το σπίτι!

Θα είσαι εσύ το επόμενο μέλος της ομάδας μας;

Μην αργείς! Στείλε μας το βιογραφικό σου στα Αγγλικά κάνοντας apply στα παρακάτω links & δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις που σε ενδιαφέρουν στο Careers@Deloitte Eλλάδος.

Λίγα λόγια για εμάς

Η Deloitte Ελλάδος, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu,  δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, απασχολούμε περισσότερους από 1.300 επαγγελματίες, διαθέτοντας σημαντική εμπειρία και γνώση σε ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες και σε υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου.

Ο πυρήνας όλων όσων κάνουμε είναι οι άνθρωποί μας, ενώ η εταιρική μας κουλτούρα βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Λειτουργούμε μεδιαφάνεια και σεβασμό, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, ενώ το εργασιακό μας περιβάλλον ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, τη συνεχή εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Και όλα αυτά λειτουργώντας με γνώμονα την εταιρική υπευθυνότητα, δημιουργώντας ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον.