REGENERATION GENERAL CYCLE 13

592

REGENERATION GENERAL CYCLE 13

To πρόγραμμα προσφέρει : 

  • 32+ ώρες εκπαίδευσης σε soft & business skills powered by ReGeneration
  • Mentoring sessions από ανώτερα και ανώτατα στελέχη της αγοράς σε συνεργασία με το Job-Pairs
  • Soft Skills Learning Path σε συνεργασία με το LinkedIn Learning και επιπλέον δωρεάν πρόσβαση σε 9.500 μαθήματα
  • Mε την επιτυχή ολοκλήρωση των παραπάνω εκπαιδεύσεων οι finalists θα διεκδικήσουν οργανικές θέσεις αμειβόμενης απασχόλησης σε μια απο τις 1300 συνεργαζόμενες εταιρείες του δικτύου του ReGeneration, από πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις μέχρι μικρομεσαίες εταιρείες και startups
  • 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς συμμετέχοντας σε ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές δράσεις σε επιλεγμένες ΜΚΟ στα πλαίσια του «ReGeneration Volunteerism powered by ethelon»

Προϋποθέσεις Συμμετοχής: 

  • Απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο
  • Νέες και Νέοι με ή χωρίς αναπηρίες, εως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.
  • Εργασιακή εμπειρία από 0-3 έτη μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές.
  • Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Οι αιτήσεις άνοιξαν και θα παραμείνουν ανοιχτές έως 28/09/2021, στις 14.00.

Link Αιτήσεων : https://www.regeneration.gr/regen-academy/13th-general-cycle/

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr.

ReGeneration

To ReGeneration είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και εκπαίδευσης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα!
Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι από 2200 νέοι πτυχιούχοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους σε περισσότερες από 820 εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram, το LinkedIn και το Twitter.