REGENERATION ACADEMY ON DATA SCIENCE | POWERED BY PAPASTRATOS

665

REGENERATION ACADEMY ON DATA SCIENCE | POWERED BY PAPASTRATOS

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 25 Αυγούστου, στις 14:00.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία του ReGeneration και το όραμα της Παπαστράτος, εταιρία της Philip Morris International, το ”ReGeneration Academy on Data Science” έρχεται για να αναδείξει τους επόμενους επιστήμονες στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων!

Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 100 διδακτικών ωρών και θα υλοποιηθεί ψηφιακά σε διάστημα 6 εβδομάδων (15 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου 2021) υπό την καθοδήγηση της Code.Hub. Οι νέοι και νέες που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά εντατικών εργαστηρίων θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, ενώ με την ολοκλήρωση της Ακαδημίας τα βιογραφικά των συμμετεχόντων θα είναι διαθέσιμα σε 1300 εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο του προγράμματος και θα μπορούν να απασχοληθούν σε ελκυστικές θέσεις όπως data analyst, business intelligence engineer, data scientist.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Απόφοιτοι/ες έως 29 ετών, με πτυχίο από τομείς Πληροφορικής, Μηχανικών υπολογιστών, Προγραμματισμού, Μαθηματικών, Στατιστικής, Μηχανικών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σχετικών με την επιστήμη των δεδομένων, με 0-3 χρόνια προϋπηρεσίας μετά το πέρας των σπουδών και με συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες.
Περίοδος αιτήσεων: 
12/7 – 25/08

Κατάθεση Αιτήσεων: https://regeneration.gr/regeneration-academy-on-data-science-powered-by-papastratos

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr.

ReGeneration
To ReGeneration είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και εκπαίδευσης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα!
Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι από 2000 νέοι πτυχιούχοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους σε περισσότερες από 800 εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram, το LinkedIn και το Twitter.

Περισσότερες πληροφορίες