OPEN CALL | ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ REGENERATION ACADEMY ON FEMALE IT CAREER PATHWAYS!

617

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ReGeneration Academy on Female IT Career pathways σε συνεργασία με την INCO Academy – Work In Tech καιμε την υποστήριξη του Google.org

Πιστό στο στόχο για μειώση του ψηφιακού χάσματος μεταξύ των φύλων και την ισότητα ευκαιριών στην αγορά εργασίας, το ReGeneration παρουσιάζει μια ακόμη Ακαδημία αποκλειστικά για νέες πτυχιούχους, με στόχο την ενδυνάμωση και ένταξή τους σε οργανικές θέσεις εργασίας στον τομέα του IT και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα προσφέρει 163 ώρες σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Google και το Coursera, ενώ οι συμμετέχουσες λαμβάνουν την πιστοποίηση Google IT Support Professional Certificate. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος τα βιογραφικά των συμμετεχουσών θα είναι διαθέσιμα σε 1300 εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο του προγράμματος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Απόφοιτες έως 29 ετών, με πτυχίο σε οποιοδήποτε γνωστικό πεδίο, με 0-3 χρόνια προϋπηρεσίας μετά το πέρας των σπουδών και με συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες.
Περίοδος αιτήσεων:
11/5 – 31/5 Μαΐου

Κατάθεση Αιτήσεων: http://regeneration.gr/academy-female-it-career-pathways-wit

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr.