RECYCLING MANAGEMENT SPECIALIST ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

612

Πάνω από 6500 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 227 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Recycling Management Specialist στον Τομέα Logistics!

Η θέση

Είσαι το πρόσωπο πίσω από το σχεδιασμό, την οργάνωση και το συντονισμό της ανακύκλωσης. Αυτή ναι, είναι η δουλειά σου κάθε μέρα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είσαι κομμάτι μιας ομάδας με έναν μεγάλο στόχο: τη στροφή της εφοδιαστικής αλυσίδας σε πιο οικολογικές πολιτικές και πιο βιώσιμες πρακτικές. Με τη βοήθεια σου θέλουμε αυτός ο στόχος να γίνει ακόμα μεγαλύτερος!

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

  • Η ειδικότητά σου, αλλά και το μεγάλο σου ενδιαφέρον, είναι η ανακύκλωση. Χαρτιά, πλαστικά, τρόφιμα ζωικής και φυτικής προέλευσης, οτιδήποτε δηλαδή ανακυκλώνουμε σε καταστήματα και αποθήκες.
  • Έχουμε ήδη αρκετές από αυτές τις διαδικασίες καθορισμένες, όμως πέρα από το να τις τρέχεις και να φροντίζεις να γίνονται όλα σωστά, ο ρόλος σου είναι πολύ μεγαλύτερος: συνεργάζεσαι με την εξειδικευμένη ομάδα μας στο εξωτερικό και ψάχνετε συνέχεια τρόπους για να κάνουμε αυτές τις διαδικασίες πιο αποτελεσματικές, πιο αποδοτικές. Είστε μαζί σε αυτό και έρχεστε με ιδέες, καλές πρακτικές και καινούρια πράγματα για να παραμένουμε πάντα masters της ανακύκλωσης.
  • Δε σταματάς εκεί: επικοινωνείς το όραμά μας τόσο καλά που πάντα βρίσκεις νέους συνεργάτες και εταιρείες ανακύκλωσης για να κλείνεις καινούριες συμφωνίες.
  • Είσαι μέρος της υπόσχεσής μας για βιώσιμη ανάπτυξη, συμμετέχοντας σε projects που αποτελούν κομμάτι ενός μεγαλύτερου σκοπού: τη μείωση της χρήσης του πλαστικού, την προστασία του περιβάλλοντος και την καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων μας.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

  • Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο στις Θετικές Επιστήμες. Αν μάλιστα οι σπουδές σου εξειδικεύονται στο περιβάλλον, την ανακύκλωση ή τη βιωσιμότητα, τότε ναι, είσαι σίγουρα ο άνθρωπός μας!
  • Έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία σχετική με Εφοδιαστική αλυσίδα, Logistics ή Διαχείριση Ανακύκλωσης. Έξτρα πόντοι αν έχεις εμπειρία σε θέσεις με αντικείμενο την ανακύκλωση.
  • Μιλάς πολύ πολύ καλά Αγγλικά. Ιδανικά και Γερμανικά.
  • Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα.

Πάνω απ’ όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες και σου αρέσει να βλέπεις τον θετικό αντίκτυπο της δουλειάς σου κάθε μέρα. Είσαι master στην επικοινωνία, έχεις οργανωτικό μυαλό και μια ικανότητά να βλέπεις μακριά, στο αποτέλεσμα και τον τελικό σου στόχο.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

  • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 2 μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
  • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
  • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
  • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
  • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ