PT Academy

449

Αποφοιτήστε από τη Ακαδημία της Performance Technologies και ξεκινήστε το ταξίδι σας για μια επιτυχημένη καριέρα

―Άμεσα & Παράλληλα με τις σπουδές σας―

H Performance Technologies είναι o αξιόπιστος συνεργάτης οργανισμών και εταιρειών, οι οποίες επιδιώκουν να επαναπροσδιοριστούν μέσω της τεχνολογίας. Από το έτος 1997, υποστηρίζει και συνδράμει τους πελάτες της ανεξαρτήτως μεγέθους, να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τεχνολογικές λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα που βελτιώνουν τη διαδικασία λειτουργίας τους και επιταχύνουν την ανάπτυξή τους, μετασχηματίζοντας προοδευτικά τις παραδοσιακές επιχειρήσεις σε ψηφιακούς ηγέτες.

Προσκαλούμε νέες & νέους

που έχουν πάθος με την τεχνολογία, εμπνέονται από έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο οργανισμό και ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο τις προϋποθέσεις για μεγαλόπνοη καριέρα με προοπτική και διάρκεια.

Προσφέρουμε

Εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα σας ακολουθούν σε ολόκληρη την επαγγελματική σας διαδρομή.

Το ιδανικό προφίλ

Νέοι απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι πληροφορικής, Πολυτεχνείων/ Πανεπιστημίων οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της εργασίας.

Λίγα λόγια για την Ακαδημία

Η Ακαδημία μας θα λειτουργήσει από 1/7-30/7/2021. Τις πρώτες τρείς εβδομάδες η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί μέσω webinars και η τελευταία εβδομάδα θα σας φέρει κοντά στην εταιρεία, με φυσική παρουσία.

Οι εκπαιδευτικές ενότητες θα αφορούν τόσο τεχνική εξειδίκευση (Networks, Storage, Virtualization, Cloud, Data Analytics & Machine Learning, DevOps) όσο και τα αποκαλούμενα «Soft Skills» (Communications Skills, Team Working, Customer Experience). Τέλος θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την Εταιρεία και να γνωρίσετε τα στελέχη της.

Εφόσον ολοκληρώσετε την Ακαδημία

Οι διακριθέντες στην Ακαδημία, θα λάβουν προσφορά εργασίας πλήρους απασχόλησης, αορίστου χρόνου από την Performance Technologies.

Διαδικασία

Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 12 Μαΐου 2021. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στον ιστότοπο www.performance.gr/academy και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.