INTERNATIONAL MARKETING & BUSINESS WORKSHOP THE PORT GLOBAL

420

Δελτίο Τύπου

International Marketing & Business Workshop w/ The Port  

Πάτρα, 26/04/2021

Το POS4work συνεχίζει τις δράσεις του και τον μήνα Μάιο! Την Τρίτη, 11 Μαΐου και ώρα 18:00 ΕΕΤ διοργανώνει, μαζί με το The Port Global ένα workshop ειδικά αφιερωμένο για όσους έχουν ή θέλουν να έχουν μια startup!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις πρακτικές του αποτελεσματικού marketing και τη δικτύωση με Αμερικανούς συναδέλφους ώστε να υλοποιήσεις τις ιδέες σου; Τότε το workshop αυτό είναι κατάλληλο για σένα! Σε αυτό, η CEO & Founder του The Port Global, Lucy Xu, θα μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία της σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές και τη χάραξη στρατηγικής marketing για το startup οικοσύστημα. Μαζί της, στο workshop θα βρίσκεται και η COO του The Port, Tenaya Campbell.

Η θεματολογία του workshop θα περιλαμβάνει:

  1. Πώς να υλοποιήσεις την ιδέα σου με το Business Model Canvas
  2. Πως να δημιουργήσεις Buyer Personas ώστε να κατανοήσεις τους πελάτες σου και να στοχεύσεις σε αυτούς
  3. Βέλτιστες πρακτικές για επιχειρηματικές δραστηριότητες με Αμερικανούς ομολόγους
  4. Γενικές βέλτιστες πρακτικές για να “ανοιχτείς” ενώ ψάχνεις για εργασία

Στόχος του workshop είναι οι συμμετέχοντες να ενταχθούν στις πρακτικές που απαιτούνται ώστε μια νεοφυής εταιρεία να γίνει γνωστή και να πετύχει, μέσα σε ένα ταχέως εναλλασσόμενο και δυναμικό περιβάλλον.

Η Lucy Xu, marketer και σύμβουλος επιχειρήσεων σε ελληνικές και αμερικανικές εταιρείες, είναι ειδικός στις στρατηγικές μάρκετινγκ, την καλλιέργεια ηγετικής σκέψης και την προώθηση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Η Tenaya Campbell, είναι ειδική στο translation project management. Μόνιμη έδρα της είναι η Βαρκελώνη, ενώ είναι πτυχιούχος από το Πανεπιστήμιο της Georgetown. Ως COO του The Port είναι υπεύθυνη για όλες τις λειτουργίες, την ανάπτυξη και τη στρατηγική του The Port.

Συντονιστής του workshop θα είναι ο Νάσος Κοσκινάς, CEO & Founder του POS4work.

Για να εγγραφείτε στο workshop, αλλά και σε όλες τις προσεχείς δράσεις του POS4work μπορείτε να κάνετε click εδώ.