ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ CISCO ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CISCO INCUBATOR 9.0

609

Cisco Engineer Ιncubator

Program<https://www.cisco.com/c/m/en_uk/incubatorprogram/index.html>

είναι ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την Cisco για την υποστήριξη της απασχόλησης ταλαντούχων φοιτητών και αποφοίτων που ενδιαφέρονται για τις τεχνολογίες δικτύωσης και την έναρξη μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας στον τομέα της πληροφορικής.

Απευθύνεται στους φοιτητές που σπουδάζουν σε σχολές τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών (κατά προτίμηση στο τελευταίο έτος των σπουδών

τους) ή προσφάτως αποφοιτήσαντες με βασική γνώση τεχνολογιών δικτύωσης, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μάθουν και να αναπτυχθούν ώστε να δουν τους εαυτούς τους ως μελλοντικούς επαγγελματίες στον κλάδο της πληροφορικής.

Κάθε χρόνο η Cisco επιλέγει και εκπαιδεύει πανευρωπαϊκά 120 φοιτητές.

Οι φοιτητές που θα επιλεχθούν από την Ελλάδα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα λάβουν δωρεάν εκπαίδευση επιπέδου CCNA/CCNP, σεμινάρια soft και business skills, καθώς και διαδικτυακά σεμινάρια που παραδίδονται από ειδικούς της Cisco κατά τη διάρκεια των τακτικών εικονικών συναντήσεων και φυσικών επισκέψεων σε γραφεία της Cisco στην Αθήνα.

Δίνεται επίσης η ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται για τον αυτοματισμό, να παρακολουθήσουν ένα μάθημα σχετικά με  Python & Network Automation, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στη πιστοποίηση: PCAP – Certified Associate in Python programming.

Μετά το τέλος των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επιλεγούν ως μηχανικοί στον οργανισμό της Cisco και να εργαστούν σε αυτήν.

Αυτή την περίοδο υπάρχουν virtual events που παρουσιάζεται το πρόγραμμα καθώς και νέες τάσεις στην βιομηχανία της τεχνολογίας (SD-WAN, IoT) από τους ειδικούς μας. Οι προσκλήσεις είναι ανοιχτές για τους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια κατόπιν registration.

————————————-

Hello technology enthusiast!

The coronavirus lockdown has left many of us feeling restless with unexpected extra time on our hands.

Do you have a feeling you could use the time to upskill? Then Cisco Incubator<https://www.cisco.com/c/m/en_uk/incubatorprogram/index.html>

Team has something for you!

We have created a calendar of virtual events where you could listen to the newest trends in tech industry, get inspired by our experts but moreover, learn how to become Cisco Engineer in the nearest future!

Please find the list of lectures and dates below:

 

Once you register, you will get individual invitation for virtual session. You can join as many sessions as you wish. Moreover, we will be updating this calendar with new topics, too!

Interested? Sign in today:

click<https://jobs.cisco.com/jobs/OpenEvents/incubator>

Ready to apply for Cisco Incubator Program?

click<https://jobs.cisco.com/jobs/ProjectDetail/Cisco-Incubator-Program-9-0-Edition/1323487>

————————————-