ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SOCIAL MEDIA MANAGER – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

3000

Ο Social Media Manager είναι υπεύθυνος για το υλικό προβολής του Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εργάζεται απομακρυσμένα (χωρίς φυσική παρουσία), με ελεύθερο ωράριο, 5-10 ώρες/εβδομάδα. Παρέχεται υποστήριξη από Επιστημονικό Υπεύθυνο.

Αρμοδιότητες της θέσης:
•       Σχεδιασμός, ανάπτυξη και διαχείριση των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram κτλ.) του Συλλόγου σε αντιστοιχία με τη στρατηγική του
•       Δημιουργία έξυπνου και ελκυστικού περιεχομένου
•       Προσέλκυση διαφημίσεων/δωρεών
•       Διαχείριση σχολίων των χρηστών

Προδιαγραφές υποψήφιου:
Προσόντα:
Έχεις γνώσεις (digital/στρατηγικού) marketing, graphic design, διαχείρισης σχολίων χρηστών κοινωνικής δικτύωσης ή/και σχεδιασμού ιστοσελίδων/blogs. Είσαι φοιτητής ή πτυχιούχος σε marketing, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, διοίκηση επιχειρήσεων, μηχανικός υπολογιστών ή συναφές.

Δεξιότητες/χαρακτηριστικά:
Μιλάς Αγγλικά, έχεις εχεμύθεια, επαγγελματισμό, οργανωτικότητα, δημιουργικότητα, ευελιξία, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Αγαπάς το περιβάλλον και θέλεις να προσφέρεις στην κοινωνία των πολιτών και να δημιουργήσεις αποτελέσματα που θα ξεχωρίζουν.

Οφέλη για τον υποψήφιο:
Ως Social Media Manager θα εργάζεσαι χωρίς άγχος, απολαμβάνοντας αυξημένη ευελιξία και δημιουργικότητα. Τα επιτεύγματά σου είναι άμεσα ορατά, καθώς τα κοινωνικά δίκτυα έχουν συνεχή δημόσια προβολή και παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Θα συνεργάζεσαι με άλλους εθελοντές και θα ενισχύεις την εικόνα του brand του Συλλόγου. Θα αξιοποιήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, και θα αναπτύξεις νέες. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να μοιραστείς τις ιδέες σου και να εμπλακείς ενεργά σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Αν και η θέση ως εθελοντική είναι μη αμειβόμενη, θα έχεις τη δυνατότητα να αμειφθείς από τα έσοδα από διαφημίσεις.

Υποβολή υποψηφιοτήτων: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα μίας (1) σελίδας και μια συνοδευτική επιστολή έως 200 λέξεων, στην οποία θα εξηγούν γιατί τους ενδιαφέρει η θέση, στο melissokomoi@gmail.com, με την ένδειξη «Social Media Manager».