WORKSHOP ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

416

Σύντομη περιγραφή – Workshop Εκπαίδευση σε κοινωνικές δεξιότητες: Συναισθηματική ρύθμιση, Επικοινωνία, Διεκδικητικότητα, Μάρτιος 2021

Το Διαδικτυακό Workshop «Εκπαίδευση σε Κοινωνικές Δεξιότητες: Συναισθηματική Ρύθμιση, Επικοινωνία, Διεκδικητικότητα», διάρκειας 180 λεπτών, θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Big Blue Button την Πέμπτη 11/03/2021, 12:00-15:00. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες φοιτητές/φοιτήτριες θα δηλώνουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας accessibility.unipi.gr και θα τους αποστέλλεται ένα αυτοματοποιημένο email με το link στο οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν το workshop.

Τα μέσα και οι τεχνικές διεξαγωγής του workshop αποτελούνται από τη διάλεξη, το διάλογο, τα βίντεο, τα roleplays, τις βιωματικές ασκήσεις και την ανατροφοδότηση. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών θα είναι δέκα άτομα.

Οι στόχοι και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τους/τις συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες είναι: α) η απόκτηση γνώσης σχετικά με τις κοινωνικές δεξιότητες, β) η πρακτική εξάσκηση σε δεξιότητες ενσυναίσθησης, γ) η πρακτική εξάσκηση σε δεξιότητες επικοινωνίας, δ) η πρακτική εξάσκηση σε δεξιότητες διεκδικητικότητας.

Το σεμινάριο λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Κοινωνική Μέριμνα Φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιώς».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ