ETHICAL GUIDELINES: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ZERO WASTE

488

ETHICAL GUIDELINES: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ZERO WASTE

Πόσο καλά γνωρίζεις για την ανακύκλωση και το zero waste;

Εισαγωγικά σεμινάρια δύο ωρών με τίτλο «Ethical Guidelines: Από την ανακύκλωση στο zero waste».

Η ethelon και η Ethical Paths ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν δύο διαδραστικά workshop για την ανακύκλωση και το zero waste!

Ενημερώσου για την ανακύκλωση, κατάγραψε τα σημεία και τις μορφές ανακύκλωσης της γειτονιάς σου και μάθε για το zero waste!

Αν σε ενδιαφέρει να μειώσεις το ατομικό περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα, get involved!

Ομιλητές; Νικολαϊδου Αρτεμισία, Μιχάλης Καραμπέρης

Πότε; 20 και 23 Φεβρουαρίου 2021

Δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/ht2fvj8tnHDUrW1k7

Δωρεάν συμμετοχή
__

Λίγα λόγια για την ethelon:

Η ethelon είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία. Μέσα από τη δράση της επιδιώκει να συνδέσει εθελόντριες, εθελοντές και εταιρείες με οργανισμούς που έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για την Ethical Paths:

Η Ethical Paths αποτελείται από καταρτισμένους νέους στον τομέα της τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης και της αλλαγής των εταιρειών, βάσει των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης. Τα μέλη της ομάδας δραστηριοποιούνται ως trainers, περιβαλλοντικοί εκπαιδευτές και ως συνεργαζόμενοι ερευνητές πανεπιστημιακών εργαστηρίων.

Εντός των προτεραιοτήτων της ομάδας, πραγματοποιούμε εκπαιδευτικά προγράμματα σε εταιρείες, στα πλαίσια της ενεργοποίησης της κοινωνίας των
πολιτών, έχοντας ως βασική θεματική τη μείωση του ατομικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.Παρέχουμε υπηρεσίες που σχετίζονται με την υιοθέτηση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, την πρακτική εφαρμογή των νέων τεχνικών και την κατάρτιση των
εργαζομένων.