ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

622

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Έναρξη – 21-12-2020 11:00

Λήξη – 21-12-2020 13:00

Τοποθεσία – Μ. Καραολή & Α. Δημητρίου 80, 18534 Πειραιάς

Αριθμός Συμμετεχόντων – 10

 

Σύντομη περιγραφή- εξ αποστάσεως εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης: «Πώς θα αντιμετωπίσω την επαγγελματική αναποφασιστικότητα; Στρατηγικές και Εργαλεία»

 

Το εξ αποστάσεως βιωματικό εργαστήριο (e-workshop) επαγγελματικής ανάπτυξης «Πώς θα αντιμετωπίσω την επαγγελματική αναποφασιστικότητα; Στρατηγικές και Εργαλεία», διάρκειας 120’, θα πραγματοποιηθεί στις 21/12/2020, 11 π.μ.-13.00 μ.μ.. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες φοιτητές/-τριες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα accessibility.unipi.gr. Μετά τη δήλωση συμμετοχής θα λάβουν αυτόματα έναν ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (email), για να εγγραφούν στο εξ αποστάσεως εργαστήριο. Τα μέσα και οι τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή του e-workshop περιλαμβάνουν τη διάλεξη, το διάλογο, την ανατροφοδότηση αναφορικά με σχετικές εμπειρίες της ομάδας και το ηλεκτρονικό υλικό σε μορφή ερωτηματολογίου αυτοαξιολόγησης, το οποίο θα αποσταλεί στους/στις συμμετέχοντες/-χουσες. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων/-χουσών θα είναι δέκα (10) άτομα.

Αναμένεται μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες/-χουσες να έχουν:

  • αναπτύξει γνώσεις για τους παράγοντες που σχετίζονται με την επαγγελματική αναποφασιστικότητα.
  • κατανοήσει πως σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούμε να εκμεταλλευτούμε υπέρ μας το «πρόβλημα» της επαγγελματικής αναποφασιστικότητας και να το μετατρέψουμε σε «ευκαιρία» εξέλιξης.
  • μάθει να εφαρμόζουν παραγωγικές-εποικοδομητικές στρατηγικές για τη διαχείριση της αναποφασιστικότητας στη σταδιοδρομία.

 

Το σεμινάριο λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Κοινωνική Μέριμνα Φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιώς».

Δήλωση Συμμετοχής