LIVE A LEGACY – MASTERCARD ΚΑΙ ΤΟ WOMEN ΟN TOP

687

12 & 13 Δεκεμβρίου 2020, 12.00-14.00

Η Mastercard και το Women Οn Top, σε προσκαλούν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, στην εκδήλωση του Live A Legacy, μια πρωτοβουλία η οποία πραγματοποιείται με στόχο την ενδυνάμωση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο.

Φέτος, η δομή της επιτυχημένης πρωτοβουλίας, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών, και μεταφέρεται στο online περιβάλλον.

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, το Live A Legacy σου παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις σε Live Streaming τις ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών. Ενώ, στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η διαδικτυακή μορφή των Speed Training & Mentoring Sessions, η οποία φέτος εμπλουτίζεται με νέες θεματικές και προσφέρεται σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.

Με έναν διαφορετικό τρόπο είμαστε και φέτος μαζί και σε περιμένουμε να παρακολουθήσεις τις ενδιαφέρουσες ομιλίες της εκδήλωσης, να ζήσεις την εμπειρία του Speed Mentoring και να πάρεις μέρος στα Speed Training Sessions.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο eventora.gr/livealegacy και εξασφάλισε τη συμμετοχή σου στην εκδήλωση αλλά και στα sessions!

Mastercard_2020_LAL_A4_Univer