ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ “ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ” – CAREER IN PROGRESS

258

Συχνά γίνεται λόγος για το τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα Βιογραφικό Σημείωμα, τι να περιλαμβάνει, πως πρέπει να είναι. Διαβάζουμε συχνά για 1 σελίδα, 2 σελίδες, 5+1 τρόπους κατασκευής.. Αρκεί όμως να έχω ένα Βιογραφικό και να καταγράψω όλες τις επαγγελματικές επιλογές που έχω κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μου δραστηριότητας;  Η απάντηση είναι όχι!

Ο τρόπος που είναι δομημένο, το περιεχόμενο που διαθέτει, η στόχευση που δημιουργεί και τα keywords είναι τα πρώτα και βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις.

ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

To CV είναι το κλειδί που «ξεκλειδώνει» Συνεντεύξεις. Στην Career In Progress δεν αρκούμαστε στο να κατασκευάσουμε ένα ωραίο Βιογραφικό. Μας ενδιαφέρει σε πόσες και ποιες Συνεντεύξεις θα το καλέσουν.. Ξέρουμε πόσο ουσιαστικά σημαντικός είναι ο ρόλος του; Πέρα από «απαραίτητο στάδιο» στη διαδικασία επιλογής, το Βιογραφικό, σου δίνει την δυνατότητα να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, να πείσεις πως είσαι ο ιδανικός Υποψήφιος.

Έχεις μετρήσει το δικό σου Βιογραφικό Σημείωμα πόσες Συνεντεύξεις «έκλεισε»;

Η Career In Progress στο πλαίσιο των δωρεάν σεμιναρίων που πραγματοποιεί, σε προσκαλεί τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στις 17.00 σε ένα 2ωρο Webinar για την κατασκευή ενός ελκυστικού και ανταγωνιστικού Βιογραφικού Σημειώματος που κλείνει Συνεντεύξεις. Το Webinar θα πραγματοποιηθεί τη μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.

Τι θα συζητήσουμε:

Μέσα από τις παρακάτω ενότητες θα μάθεις πώς να Φτιάχνεις ένα Βιογραφικό σου κλείνει Συνεντεύξεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα πραγματικά do’s & don’ts
  • Δημιουργία κατάλληλου και στοχευμένου content
  • Τρόποι ενσωμάτωσης hard, soft & tech skills
  • Keywords

Πότε: Δευτέρα 09/11/2020

Ώρα: 17.00-19.00

Που: Από την άνεση του σπιτιού σου

Η παρακολούθησή του Webinar είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες αλλά απαιτείται υποχρεωτική προεγγραφή.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος