BECOME FUTURE FIT WITH UNILEVER! – TAKE CONTROL OF YOUR DREAM CAREER

675

10 δωρεάν, διαδικτυακές συνεδρίες για το μέλλον σας!

✨Ανησυχείτε σχετικά με την επαγγελματική σας αποκατάσταση; Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση εργασίας σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση; Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο σύνταξης του βιογραφικού σας, την αγορά εργασίας και το μέλλον σας σε αυτή, το LinkedIn ή τις συνεντεύξεις; Θέλετε να αποκτήσετε κάποιες δεξιότητες που θα σας κάνουν Future Fit; Που θα σας κάνουν ανταγωνιστικούς; ✨

Εάν η απάντησή σας είναι “ναι” σε μία τουλάχιστον από τις ερωτήσεις, τότε η εκδήλωσή μας σας αφορά άμεσα!

Διοργανώνουμε μια διήμερη, δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση στις 9 και 10 Νοεμβρίου! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε έως τις 5 Νοεμβρίου κλικάροντας σε αυτόν το σύνδεσμο.

Στις 10 συνεδρίες που θα πραγματοποιηθούν, θα αναφερθούμε στις δεξιότητες που θα σας κάνουν ανταγωνιστικούς, θα σας καθοδηγήσουμε στις κατάλληλες επιλογές για την καριέρα σας, για το πώς θα βρείτε τον σκοπό σας, ποιο είναι το μέλλον της εργασίας, θα μιλήσουμε για τη σύνταξη του σωστού βιογραφικού, τη χρήση του LinkedIn, για το πώς θα ανταπεξέλθετε σε μια συνέντευξη κ.λπ.

Η πλήρης ατζέντα είναι διαθέσιμη εδώ: Agenda. Δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει εάν δεν μπορείτε να διαθέσετε εξολοκλήρου τις 2 ημέρες για τις συνεδρίες. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο αυτές που σας ενδιαφέρουν.

Η εκδήλωσή μας είναι ανοιχτή για όλους, ωστόσο συνιστάται η γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς σε αυτή θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Παρακολουθήστε την εκδήλωσή μας για ομιλητές!

Θα τα πούμε στις 9 και 10 Νοεμβρίου! ?