ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

1052

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών είναι εδώ για 8η συνεχόμενη χρονιά προσφέροντας πλούσια επιμορφωτικά προγράμματα που απευθύνονται κάθε ενδιαφερόμενο πέρα από ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματική ενασχόληση.

Στις δύσκολες μέρες και ώρες που βιώνουμε παγκοσμίως, η ανάγκη για επικοινωνία είναι μεγαλύτερη όσο ποτέ. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας. Έτσι λοιπόν, το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο  ξεκινά και διαδικτυακά μαθήματα στις 02 Νοεμβρίου 2020.

  • Δημιουργική Γραφή
  • Η τέχνη της Διαπραγμάτευσης
  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  • Μαθήματα Αυτοβελτίωσης
  • Συμβουλευτική Γονέων

Τα προγράμματα αυτά σχεδιάστηκαν για όλους εσάς που έχετε το «μεράκι» για δια βίου μάθηση, για όλους εσάς που θέλετε να εκπληρώσετε όνειρα και για όλους εσάς που θέλετε να «σεργιανίσετε» στη γνώση, υπάρχουν και κάποια μονοπάτια χωρίς αποστάσεις και μάσκες…και ας λέγονται «εξ αποστάσεως».

Μερικοί από εσάς έχετε αγάπη για τη συγγραφή και ερχόμαστε να σας πούμε πως «Ο εραστής της γραφής» λένε ότι είναι ένας όρος που αποδίδεται στους συγγραφείς, ανεξάρτητα από το αν είσαι έμπειρος ή ερασιτέχνης. Δε θέλετε να αποδίδεται και σε εσάς αυτός ο όρος;

Άλλοι ενδιαφέρεστε να αναπτύξετε γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα διαπραγμάτευσης ώστε να είστε σε θέση να λειτουργείτε αποτελεσματικά στην καθημερινότητα σας και να κλείνετε πετυχημένες συμφωνίες, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Υπάρχουν και τα επιχειρηματικά μυαλά της παρέας που θέλετε να εξοικειωθείτε με  το ηλεκτρονικό εμπόριο ως καταναλωτές ώστε να αποφεύγετε  παγίδες και λάθη αποκτώντας γνώσεις και φίλτρα για τη χρήση των ηλεκτρονικών αγορών και πωλήσεων.

Άλλοι πάλι, επιθυμείτε να αποκτήσετε αυτή τη βαθύτερη και ουσιαστικότερη σχέση με τον εαυτό σας γιατί γνωρίζετε πώς όσο εύκολο και αυτονόητο ακούγεται τόσο δύσκολο είναι.

Φυσικά έχουμε και τους γονείς που με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα μας θέλετε να συμβάλλεται στη βελτίωση της ποιοτικής ζωής, της συμπεριφοράς, και στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας των παιδιών σας

Σας καλούμε, λοιπόν, όλους εσάς να ταξιδέψουμε μαζί και να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία.

  • Κόστος: 130 ευρώ
  • Σύνολο ωρών: 60 διδακτικές ώρες
  • Συνολική διάρκεια: Ετήσια (8 μήνες)
  • Επικοινωνία:www.koinonikopanep.com
    Email: koinonikopanep@gmail.com
    Fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών

Instagram: koinonikopanepistimio

  • Δεχόμαστε από τις  15 Ιουνίου 2020  έως 01 Nοεμβρίου 2021  αιτήσεις εγγραφών μελών άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το εθνικό, μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής
  • Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται βεβαίωση ετήσιας παρακολούθησης.

 


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ_ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ_Τομέας_Δημιουργική_Γραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ_ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ_ΤΟΜΕΑΣ_ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ_ΓΟΝΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ_ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ_Τομέας_Ηλεκτρονικό_Εμπόριο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ_ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ_ΤΟΜΕΑΣ_Η_ΤΕΧΝΗ_ΤΗΣ_ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ_ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ_ΤΟΜΕΑΣ_ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ_ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ