REGENERATION ACADEMY ON CLOUD TOOLS & TECHNOLOGY POWERED BY MICROSOFT

445

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει!

Το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology powered by Microsoft άνοιξε τις πόρτες του και καλεί τους νέους πτυχιούχους που θέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 29 Σεπτεμβρίου στις 14:00, και συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν νέοι έως 29 ετών, με 0-3 χρόνια εργασιακή εμπειρία, συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, οι οποίοι είναι απόφοιτοι των τμημάτων STEM, Computer Science & Software Engineering, καθώς και των ακόλουθων ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:

  • Σχολές Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
  • Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
  • Σχολές Μηχανικών Η/Υ
  • Σχολές Ψηφιακών Συστημάτων
  • Σχολές Ανάπτυξης Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Development)

Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι από 1.600 νέοι πτυχιούχοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους σε 600+ εταιρείες. Παράλληλα, έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότερες από 230.000 ώρες εκπαίδευσης σε soft και hard skills, ενώ έχουν προσφέρει συνολικά πάνω από 17.500 ώρες εθελοντικής εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.regeneration.gr, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.