2 ΘΕΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ // ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

862

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση, τη γνώση, την κοινωνικοποίηση, την προσωπική τους εξέλιξη και την συναισθηματική τους υγεία! Κάποια παιδιά όμως, δεν στάθηκαν τόσο τυχερά… θα ήθελες να δουλέψεις μαζί τους;

Το You in Europe σε συνεργασία με τους οργανισμούς A modo Loro και Volti Revolti της Ιταλίας, αναζητούν 2 εθελοντές (1 για κάθε δομή) με αντικείμενο την δημιουργική απασχόληση, εκπαίδευση και κοινωνική ενσωμάτωση παιδιών με λιγότερες ευκαιρίες, που προέρχονται από μειονεκτικά περιβάλλοντα. Ταυτόχρονα θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ανακαλύψεις νέους ανθρώπους, νέες κουλτούρες και πολιτισμούς.

Και τα 2 προγράμματα διαρκούν ένα χρόνο (Νοέμβριος 2020 – Οκτώβριος 2021) και χρηματοδοτούνται από το European Solidarity Corps και την Ε.Ε. Καλύπτουν στους εθελοντές διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ιατροφαρμακευτική ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Δες και τα 2 προγράμματα αναλυτικά και κάνε την αίτησή σου τώρα!

https://drive.google.com/file/d/1KtKdv3xW2N_J29hUSFIUEhhGmmaBDqNo/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1L2xK2ueF7Vq2VGXXykLk_Wf6JeG9ObV6/view?usp=sharing

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις, θα πρέπει να μας στείλεις το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στα Αγγλικά, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2020 στο youineurope.evs@gmail.com. Και τα δύο έγγραφα θα πρέπει να είναι επισυναπτόμενα και σε μορφή word ή Pdf.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο ίδιο email.