THE START BAZAAR OF IDEAS GOES ONLINE!

418

Γιορτή Υποτροφιών START 2020

Bazaar of Ideas: Shifting Perspectives

Αξιότιμες/οι κυρίες/κύριοι,

Το πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων και υποτροφιών START – Create Cultural Change ολοκληρώνεται με την 5η και τελευταία χρονιά του με την online Γιορτή Υποτροφιών Bazaar of Ideas: Shifting Perspectives. Αρχικά σχεδιασμένο να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει online λόγω των περιορισμών συναθροίσεων του covid-19.

Στην τελευταία αυτή εκδήλωση, εξετάζουμε από διαφορετική οπτική γωνία τις κοινωνικοπολιτιστικές πρακτικές που αναπτύχθηκαν φέτος και φέρνουμε μαζί διαφορετικές απόψεις.

Η πολυήμερη εκδήλωση θα ξεκινήσει με μια διαδικτυακή γιορτή στις 9 Σεπτεμβρίου στις 18.00 EEST όπου μπορείτε να γνωρίσετε τους φετινούς 15 υπότροφους και το έργο τους, καθώς και τη συνολική συμβολή του προγράμματος στον κοινωνικοπολιτισμικό τομέα Ελλάδα. Στη συνέχεια θα γίνει η απονομή των Βραβείων Ανάπτυξης και η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ του START “Try & Error”.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα συνεχίζεται από τις 17.30 έως τις 20.00 EEST με την παρουσίαση των νικητών του Scaling Award και της πρεμιέρας της σειράς ομιλιών Unlearning Talks.

Οι ομιλίες θα συνεχιστούν από τις 15 Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου 2020, στις 18.00 EEST.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί ONLINE στα Αγγλικά. Σας καλούμε να εγγραφείτε σε αυτό το σύνδεσμο!

Μη διστάσετε να μοιραστείτε την πρόσκληση με τις επαφές και τα δίκτυά σας μέσω του facebook.com/startgreece και του instagram.com/start_greece.

Το START είναι ένα πρόγραμμα του Robert Bosch Stiftung, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικού Πολιτισμού, και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.