ΞΕΚΙΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ Ε-GNOSIS ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ & ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η/Υ – E-GNOSIS

997

Δελτίο Τύπου

Ξεκινά ο νέος κύκλος του Ε-gnosis για Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών

& ταχύρυθμα τμήματα Η/Υ  

Κόντρα στην αβεβαιότητα της εποχής, επενδύοντας στην εκπαίδευση  και επιθυμώντας  να στηρίξει τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού όπως φοιτητές , η Equal Society ανοίγει τον νέο κύκλο του προγράμματος  E-gnosis, προσφέροντας Δωρεάν  μαθήματα Αγγλικών και ταχύρυθμα τμήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Το Πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα στους Υποψήφιους να εκπαιδευτούν Δωρεάν  στα Αγγλικά και στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές  και να αποκτήσουν  άμεσα αναγνωρισμένη  πιστοποίηση  για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Για τα μαθήματα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και την απόκτηση της πιστοποίησης των τριών βασικών ενοτήτων  (word, internet,excel) που ζητούνται στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ,   οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το ταχύρυθμο τμήμα που ολοκληρώνεται σε μόλις τρεις ημέρες. Οι εξετάσεις πιστοποίησης πραγματοποιούνται αμέσως μετά το τέλος των μαθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το www.e-gnosis.gr και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής προκειμένου να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να διεκδικήσουν το επόμενο βήμα στην αγορά εργασίας.

Η Equal Society έχει θέσει σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα προστασίας σε όλους τους χώρους και τις αίθουσες διδασκαλίας με γνώμονα  τον περιορισμό του  COVID 19 και την ασφάλεια των σπουδαστών.

Θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.

Συμπλήρωσε   τώρα την αίτηση συμμετοχής  στο www.e-gnosis.gr ή  για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε  στο 211.70.51.841.