ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BROKERS UNION ΑΕ

1088

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BROKERS UNION ΑΕ

Η BROKERS UNION ΑΕ, ιδρύθηκε στις 12 Μαΐου 2011 από ανθρώπους με μεγάλη ιστορική διαδρομή και εμπειρία στο χώρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.

H BROKERS UNION ΑΕ, είναι Εταιρία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης. Η παραγωγική της δραστηριότητα ανέρχεται σε ασφάλιστρα άνω των 30.000.000 ευρώ με ταχέως αναπτυσσόμενη πορεία που βασίζεται σε στρατηγικό σχεδιασμό με ρεαλιστικούς στόχους, διαδικασίες και τεχνογνωσία  του Διοικητικού της προσωπικού.

Η Εταιρεία, στο πλαίσιο ανάπτυξης του παραγωγικού της δικτύου, επιθυμεί να συνεργαστεί με τελειόφοιτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς με σκοπό την ανάπτυξη εργασιακής εμπειρίας τους στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, την εκπαίδευση και την εξειδίκευσή τους σε όλους τους Κλάδους ασφάλισης.

Η Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει και να εντάξει στο δυναμικό της, άτομα τα οποία επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν και να εξελιχθούν επαγγελματικά στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Όποιοι ενδιαφέρονται, παρακαλούμε όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: agencycarriera@brokersunion.gr

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο site της εταιρείας μας: www.brokersunion.gr.