1Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ONLINE INFORMATION SESSION ΤΟΥ STUDY-IN-GERMANY ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

979

1η παγκόσμια Online Information Session του StudyinGermany για γερμανόφωνα προγράμματα σπουδών

Οι επαφές μας με άλλους πρόσωπο με πρόσωπο, και ιδιαίτερα οι διεθνείς , είναι επί του παρόντος πολύ περιορισμένες. Ωστόσο, είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι ότι από κοινού μπορούμε και θα ξεπεράσουμε την κρίση αυτή. Ευτυχώς, συνεχίζουμε να είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε μέσω του διαδικτύου.

Η DAAD μαζί με δέκα γερμανικά πανεπιστήμια είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τα πανεπιστήμια αυτά καθώς και τα προγράμματα σπουδών τους διαδικτυακά σε απευθείας σύνδεση. Οι συνεδρίες αυτές έχουν σχεδιαστεί τόσο για φοιτητές από τη Γερμανία όσο και από το εξωτερικό. Στα προγράμματα που θα παρουσιαστούν θα υπάρχει σίγουρα και ένα που ψάχνατε καιρό και που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Σας προσκαλούμε θερμά να συμμετάσχετε στις Online Info Sessions στις 9 και 10 Ιουνίου 2020, από τις 14:00 έως τις 17:00.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, οι εκπρόσωποι των πανεπιστημίων αρχικά θα σας παρουσιάσουν τα προγράμματα σπουδών τους. Στη συνέχεια θα απαντήσουν σε γενικού περιεχομένου ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και τέλος θα είναι διαθέσιμοι για δύο ώρες για να απαντήσουν προσωπικά στις ερωτήσεις σας.

Τα γερμανικά πανεπιστήμια που θα συμμετάσχουν είναι τα εξής:

Χρησιμοποιήστε το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας για να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική συνεδρία πληροφοριών.
Για την εγγραφή σας χρειάζεται μόνο ένα ΚΛΙΚ.

Κατά την εγγραφή σας μπορείτε και να μας ενημερώσετε για τις απορίες που έχετε ώστε να κάνουμε την απαραίτητη προετοιμασία για τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.
Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τα στοιχεία πρόσβασης, θα λάβετε μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής σας στα Online Info Sessions.

Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα!