«ΚΕΡΔΙΣΕ» ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ FRANCHISE ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ SO EASY EDUCATION ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ

923

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«ΚΕΡΔΙΣΕ» ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ FRANCHISE ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ SO EASY EDUCATION ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ

Αν είσαι χαρισματικός στην επικοινωνία, θέτεις υψηλούς στόχους και ονειρεύεσαι να προσφέρεις υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες μέσα από το δικό σου φροντιστήριο, έχεις το προφίλ του εκλεκτού συνεργάτη που αναζητά ο Όμιλος So Easy Education.

Το τμήμα ανάπτυξης δικτύου σε συνεργασία με τα ακαδημαϊκά τμήματα του ομίλου, δίνουν την ευκαιρία σε φιλόδοξους απόφοιτους εκπαιδευτικών σχολών να αποκτήσουν ένα ποσοστό μετοχών σε παραρτήματα του ομίλου, μέσα από την υπεραξία της προσωπικής τους συνεισφοράς ως υπεύθυνοι σπουδών στα εκπαιδευτήρια So Easy (ξένες γλώσσες) και Αρειμάνιο (μέση εκπαίδευση).

Παράλληλα δε εξασφαλίζουν τη προοπτική να αποκτήσουν σταδιακά το 100% των μετοχών του παραρτήματος με προνομιακούς όρους.

Εάν λοιπόν βλέπεις αυτή την ευκαιρία σαν μία πρόκληση για το μέλλον σου, με χαρά παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία είτε διά ζώσης, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, είτε online ή τηλεφωνικά, ώστε να συζητήσουμε την προοπτική της ένταξής σου στον οικογένεια του ομίλου μας ως υπεύθυνου σπουδών – νέου franchisee.

Περιμένουμε το βιογραφικό σου στις διευθύνσεις a.vogiatzis@soeasyeducation.gr και support@soeasy.gr και εμείς θα σε καλέσουμε για να ορίσουμε τη συνάντησή μας.