REGENERATION | 10ος ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

518

REGENERATION | 10ος ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Οι αιτήσεις άνοιξαν!

Το ReGeneration ανοίγει τις πόρτες του για 10η φορά και καλεί τους νέους πτυχιούχους που θέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο 10ος γενικός κύκλος αιτήσεων που θα παραμείνει ανοιχτός από τις 17 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου στις 11:59μ.μ., απευθύνεται σε όλους τους νέους, με ή χωρίς αναπηρία, έως 29 ετών, με πτυχίο σε οποιοδήποτε γνωστικό πεδίο, με 0-3 χρόνια προϋπηρεσίας σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές και με συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες.

Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι από 1.300 νέοι πτυχιούχοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους σε 500+ εταιρείες. Παράλληλα, έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότερες από 170.000 ώρες εκπαίδευσης σε soft και hard skills, ενώ έχουν προσφέρει συνολικά πάνω από 17.000 ώρες εθελοντικής εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.