ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BROKERS UNION ΑΕ

1241

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BROKERS UNION ΑΕ

Η BROKERS UNION ΑΕ, ιδρύθηκε στις 12 Μαΐου 2011 από ανθρώπους με μεγάλη ιστορική διαδρομή και εμπειρία στο χώρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.

H BROKERS UNION ΑΕ, είναι Εταιρία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης. Η παραγωγική της δραστηριότητα ανέρχεται σε ασφάλιστρα άνω των 30.000.000 ευρώ με ταχέως αναπτυσσόμενη πορεία που βασίζεται σε στρατηγικό σχεδιασμό με ρεαλιστικούς στόχους, διαδικασίες και τεχνογνωσία  του Διοικητικού της προσωπικού.

Η BROKERS UNION Α.Ε, είναι συνδεδεμένη με το γραφείο της στο Λονδίνο, την VELOS INSURANCE SERVICES, παρέχοντας ασφαλιστικά προϊόντα τα οποία είτε δεν διατίθενται από τις Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες είτε παρέχουν ευρύτερο φάσμα καλύψεων και ορίων. Επίσης, μέσω της εταιρείας του ομίλου, BLUE AIGAION INSURANCE SOLUTIONS ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ, με εξειδίκευση στον Κλάδο των Ναυτασφαλίσεων και  πολλές διακρίσεις στην ασφαλιστική αγορά της χώρας μας, δίδεται η δυνατότητα παραγωγικής δραστηριότητας, σε ένα από τους κομβικούς Κλάδους της Ελληνικής οικονομίας.

Η Διοίκηση της Εταιρείας επιθυμεί να έρθει σε επαφή με αποφοίτους και τελειόφοιτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εξειδικευθούν στον Ασφαλιστικό Κλάδο. Επίσης η BROKERS UNION ΑΕ επιθυμεί να προβεί σε  παρουσίαση των υπηρεσιών της και του προφίλ της και ταυτόχρονα να αναδείξει τους λόγους που οι απόφοιτοι και οι τελειόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πειραιώς αξίζει να  ενταχθούν στην ασφαλιστική αγορά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στο site της εταιρείας μας: www.brokersunion.gr.