ACTIVE & HEALTHY WORKPLACES CONFERENCE

705

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο Active & Healthy Workplaces Conference, στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2020.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας και την Erasmus Conferences and Events S.A., εταιρεία οργάνωσης επαγγελματικών συνεδρίων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μέλος του Ομίλου Kyvernitis, υπό την επιστημονική αιγίδα του European Lifestyle MedicineOrganization.

Το συνέδριο έχει ως στόχο την ανάδειξη της σημασίας υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω της άσκησης, της σωστής διατροφής και των καλών συνηθειών ύπνου και ψυχικής υγείας ιδιαίτερα για τους σύγχρονους εργαζόμενους που τελούν υπό συνθήκες στρες, πίεσης και γρήγορων ρυθμών καθημερινότητας.

Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, ερευνητές και ακαδημαϊκούς από τους τομείς της ιατρικής, της ψυχολογίας, της φυσικής αγωγής και της διατροφής, σε στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων και ανθρωπίνων πόρων καθώς και σε απλούς εργαζόμενους που αναζητούν λύσεις για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Προσβλέποντας στη θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Στο link http://www.activeworkplacesconference.org/