ReGeneration Academy for Food Innovation – Powered by Νew Agriculture for a New Generation

770

Οι αιτήσεις άνοιξαν!

Το ReGeneration Academy for Food Innovation – Powered by Νew Agriculture for a New Generation ανοίγει τις πόρτες του και καλεί τους νέους που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν σε καταρτισμένους επιστήμονες με εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, να παρακολουθήσουν ένα ολιστικό πρόγραμμα, που θα τους παρέχει δεξιότητες και εργαλεία, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» έχει σχεδιάσει από κοινού με το ReGeneration και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αποτελείται από αντικείμενα όπως: παγκόσμιο σύστημα διατροφής και τάσεις, διαχείριση ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, ανάπτυξη νέων προϊόντων,  διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία στον τομέα των τροφίμων και της εμπορίας τους.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ενεργές από τις 20 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου στις 14:00 και το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους έως 29 ετών, με πτυχίο στα ακόλουθα γνωστικά πεδία: Γεωτεχνικές Σχολές (ενδεικτικά Γεωπονία, Τεχνολογία Τροφίμων), Φυσικομαθηματικές Σχολές (ενδεικτικά Χημεία, Βιολογία), Πολυτεχνικές Σχολές (ενδεικτικά Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών) και άλλων πτυχιούχων σχετικών με τον κλάδο των τροφίμων (π.χ. MBA επιχειρήσεων τροφίμων) , με 0-3 χρόνια προϋπηρεσίας σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές και με συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες.

Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι από 1.200 νέοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους στις 450+ συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα εταιρείες. Παράλληλα, έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότερες από 170.000 ώρες εκπαίδευσης σε soft και hard skills, ενώ έχουν προσφέρει συνολικά πάνω από 17.000 ώρες εθελοντικής εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr για οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε.