Go 4.0 Green Crowdhackathon | 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019 στο Innovathens

621

Go 4.0 Green Crowdhackathon | 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019 στο Innovathens

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας διοργανώνει στις 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019 τον 1ο διήμερο μαραθώνιο καινοτομίας Go 4.0 Green Crowdhackathon. Στόχος είναι η ανάδειξη εφαρμογών πράσινης καινοτομίας που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των μεγάλων περιβαλλοντικών προκλήσεων της εποχής μας και συνεισφέρουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Υπουργείου. Το Go 4.0 Green Crowdhackathon αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Go 4.0 Green Crowdhackathon θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτικό Open Day με στόχο την παρουσίαση της πρωτοβουλίας και την ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου για θέματα καινοτομίας και ψηφιακού μετασχηματισμού στους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας. Το Open Day θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2019 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

Περισσότερες Πληροφορίες:

https://www.crowdhackathon.com/go4green/

Εγγραφές:

https://ticketing.crowdhackathon.com/crowdpolicy/go4green-crowdhackathon

Εγγραφές στο Open Day:

http://ticketing.crowdhackathon.com/crowdpolicy/open-day-go4green

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις ανοιχτής καινοτομίας της Crowdpolicy στην ιστοσελίδα μας www.crowdpolicy.com και στο https://www.crowdhackathon.com/