HIGH TECH WOMEN – JUNIOR SOFTWARE ENGINEERS ASSESSMENT CENTER

555

Για την Accenture, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε θέματα στρατηγικής, συμβουλευτικής, ψηφιακών μέσων, τεχνολογίας και λειτουργιών, η διαφορετικότητα και η ισότητα σε όλα τα επίπεδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της και των ανθρώπων της, ως βασική πηγή δημιουργικότητας και καινοτομίας. Φιλοδοξία της εταιρείας είναι παγκοσμίως να εξισώσει (50%-50%) τον αριθμό ανδρών και γυναικών έως το 2025.

Προς την κατεύθυνση αυτή, διοργανώνει την Πέμπτη 07.11 εκδήλωση με τίτλο High Tech WomenJunior Software Engineers Assessment Center.

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας (Αρκαδίας 1, Κηφισιά) από τις 10:00 – 18:00 και απευθύνεται σε γυναίκες τελειόφοιτους και αποφοίτους σχολών, με εξειδίκευση σε πληροφορική και νέες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την Accenture και τις δραστηριότητές της σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ επίσης να συζητήσουν με στελέχη της εταιρείας για τη διαδικασία πρόσληψης καθώς και τις ευκαιρίες-προοπτικές απασχόλησης.

Για την εγγραφή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, υποβάλλοντας το βιογραφικό τους σημείωμα εδω