UNIVERSITY OF SUNDERLAND, UK – APPLY ON YOUR OWN SCHOLARSHIP

1068

Το Βρετανικό Κρατικό Πανεπιστήμιο του Sunderland προσφέρει υποτροφία σε όλους τους Έλληνες Μεταπτυχιακούς φοιτητές για το Ακαδημαικό Έτος 2019/2020. Σας παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες για τη μεταπτυχιακή υποτροφία ”Apply on your own Scholarship”του University of Sunderland.

Η Μεταπτυχιακή υποτροφία ”Apply on your own Scholarship” αφορά όλους τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής και  θα εγγραφούν σε οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου για το Ακαδημαϊκό έτος 2019/2020. Η υποτροφία είναι 800 λίρες Αγγλίας κατάθεση  στο τραπεζικό λογαριασμό του φοιτητή. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της υποτροφίας είναι να γίνει η αίτηση μέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου Διασύνδεσης και Ενημέρωσης του University of Sunderland.

Όλοι οι Ευρωπαίοι φοιτητές επίσης μπορούν να λάβουν φοιτητικό δάνειο από την κυβέρνηση της Αγγλίας για τις μεταπτυχιακές σπουδές τους ύψους 10906 λιρών για την κάλυψη των διδάκτρων και της εστίας τους. (https://www.gov.uk/masters-loan)

Κριτήρια εισαγωγής:

  • ·Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ με βαθμό 6.5 η παραπάνω (Σε περίπτωση που ο βαθμός είναι μικρότερος για σπουδές Business – Tourism – Law προσφέρουμε 15μηνο πρόγραμμα.)
  • IELTSμε βαθμό 6 – 7 ανάλογα το πρόγραμμα ή οποιοδήποτε άλλο πτυχίο Αγγλικής γλωσσομάθειας ίδιου επιπέδου (Michigan- CambridgeCAE/CPE). *Διατίθεται webbased  testΑγγλικών (SELT) δωρεάν που μπορούν οι υποψήφιοι να δώσουν ώστε να  κατοχυρώσουν το επίπεδο Αγγλικών τους και να εισαχθούν στα προγράμματα.
  • Συστατική Επιστολή
  •  Personal Statement
  • Προϋπηρεσία (Μόνο για το πρόγραμμα του MBA)

Όλες οι υπηρεσίες του γραφείου (Συμπλήρωση αίτησης εισαγωγής, εστίας, δάνειου, υποτροφιών) προς τους υποψήφιους φοιτητές παρέχονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επισυναπτόμενα θα βρείτε μια λίστα με τα διαθέσιμα μεταπτυχιακά προγράμματα του University of Sunderland με ημερομηνία έναρξης, κόστος διδάκτρων καθώς και το link  με παραπάνω πληροφορίες για το εκάστοτε πρόγραμμα.

UOS POSTGRADUATE PROGRAMMES