ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ​​ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ GSEA ΤΟΥ ENTREPRENEURS ORGANIZATION

615

Πρόσκλησης Συμμετοχής στο ​​Φοιτητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας GSEA του Entrepreneurs Organization.

Το Entrepreneurs’ Organization (EO), μη κερδοσκοπική οργάνωση, με περισσότερα από 14.000 μέλη από 60 χώρες, είναι η μεγαλύτερη σε επιρροή κοινότητα επιχειρηματιών παγκοσμίως, των οποίων οι επιχειρήσεις έχουν έσοδα (κύκλο εργασιών) που ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο κατα μέσο όρο και απασχολούν 294 εργαζόμενους κατα μέσο όρο.

.
Φέτος ,το GSEA (Global Student Entrepreneur Awards) του EO Greece, θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2019 στο χώρο του THE HUB EVENTS, στην οδό Αλκμήνης 5.

Από το 2005 μέχρι και σήμερα, ο συγκεκριμένος θεσμός αναδεικνύει φοιτητές που παράλληλα με τις σπουδές τους έχουν ιδρύσει την δική τους εταιρεία, την οποία και διοικούν με επιτυχία.

Δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε φοιτητές να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους, να έρθουν σε επαφή με άλλους φοιτητές που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, καθώς και με το δίκτυο των CEOs των επιχειρήσεων και των ιδρυτών τους που αναπτύσσονται με μεγάλη ταχύτητα παγκοσμίως. Επιπλέον, δημιουργούν το προσωπικό τους δίκτυο και παράλληλα εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους μέσω της γνωριμίας τους με άλλους φοιτητές και επιχειρηματίες. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες εκτός της εμπειρίας θα κερδίσουν και δώρα στις 3 πρώτες θέσεις, μεταξύ άλλων, κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας εξατομικευμένες επιχειρηματικές υπηρεσίες και πολύτιμες ώρες mentoring.

Τέλος, ο μεγάλος νικητής θα ταξιδέψει με τα έξοδα πληρωμένα, για να διαγωνιστεί στο παγκόσμιο τελικό των ΕΟ, στο Cape Town στην Νότιο Αφρική, τον Απρίλιο του 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τον συντονισμό των συμμετοχών σας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.gsea.org ή να επικοινωνήσετε με τον Γιάννη Αντσακλη, υπεύθυνο της διοργάνωσης στην Ελλάδα, στο κινητό του τηλέφωνο +306944752233 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: y-antsaklis@kostopoulos.com.

GSEA_Marketing Brochure_Spreads