ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΜΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΒΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ»

1150

Χορήγηση Υποτροφιών στο εξ αποστάσεως ΠΜΣ του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος «Βιοοικονομία: Βιοτεχνολογία και Δίκαιο»

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος χορηγεί δύο (2) υποτροφίες (με την κάθε υποτροφία να αντιστοιχεί σε 50% μείωση των διδάκτρων) σε μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Βιοασφάλειας (ενδεικτικά μπορεί να αφορά σε επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, όπως: Ιατροί, Τεχνολόγοι Ιατρικών Εργαστηρίων, Βιοχημικοί κλπ) για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.): «Βιοικονομία: Βιοτεχνολογία και Δίκαιο» (MSc in Bioeconomy: Biotechnology and Law)

Στόχος του Π.Μ.Σ. είναι να αναπτύξει ένα πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φοιτητών σε συνδυασμό με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας σε θέματα σχετιζόμενα με τη Βιοασφάλεια και τη Βιοοικονομία γενικότερα. Το Π.Μ.Σ. αντιμετωπίζει τα κενά στην ακαδημαϊκή γνώση και τις σχετικές δεξιότητες στον τομέα της βιοασφάλειας, της διαχείρισης βιοκινδύνων στην κλινική έρευνα και την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω διεθνών συνεργασιών με ακαδημαϊκά και εταιρικά ιδρύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέχρι 19 Οκτωβρίου 2019 ή μέχρι την κάλυψη των θέσεων, ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στον σύνδεσμο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας. Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται από τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο του Προγράμματος στο τηλ. 2310 807538 και στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας.