FINANCIAL ADVISORS – ADECCO

1258

Η Adecco HR είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως και πιστοποιημένη στην Ελλάδα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης. H Adecco, για λογαριασμό πελάτη της, γνωστού τραπεζικού ομίλου, αναζητά άτομα για τη στελέχωση των παρακάτω θέσεων:

Financial Advisors

Περιγραφή Θέσης

Οι κάτοχοι των θέσεων θα είναι υπεύθυνοι να ενημερώνουν και να καθοδηγούν αποτελεσματικά τον πελάτη έτσι ώστε να καταστεί ενήμερος, μέσω κάποιου πλάνου καταβολής, διακανονισμού ή βιώσιμης λύσης ρύθμισης, με απώτερο σκοπό την εξυγίανση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του/ της και τη διατήρηση ενός συνεργατικού προφίλ με το εκάστοτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στο οποίο διατηρεί την εν λόγω σχέση.  H επικοινωνία γίνεται τηλεφωνικά ενώ σε περιπτώσεις που χρήζουν ιδιαίτερης διαχείρισης μπορεί να συμμετέχει και σε συναντήσεις που πραγματοποιούνται δια ζώσης από εξειδικευμένους συμβούλους της εταιρείας.

Προφίλ Υποψηφίου

  • Πτυχίο ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης
  • Προϋπηρεσία επιθυμητή σε εταιρεία / τμήμα εισπράξεων ή τηλεφωνικό κέντρο ή πωλήσεις ασφαλιστικών προγραμμάτων
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
  • Επικοινωνιακά προσόντα, ικανότητες διαπραγμάτευσης

Παροχές Εταιρείας

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Σχήμα bonus
  • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και δυνατότητες εξέλιξης

Για υποβολή βιογραφικού σημειώματος παρακαλούμε πατήστε εδώ:

https://springprofessional.secure.force.com/jobboard/QuickApplyToJob?JobId=a0W4I00000KSPwVUAX&boardName=Greece%20PP%20Adecco%20ENG&language=elen

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Για περισσότερες θέσεις εργασίας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.adecco.gr και καταχωρίστε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση μας. Για την καταχώριση του βιογραφικού σας στη βάση της Adecco προτείνεται η χρήση του Google Chrome.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.