Global Survey on Sustainability and the SDGs_2018

571

Το CSR HELLAS είναι ένας από τους υποστηρικτές της παγκόσμιας έρευνας για την Αειφορία (Sustainability) και τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) που υλοποιείται από το αμερικάνικο πανεπιστήμιο YALE και την εταιρία συμβούλων Schlange & Co GmbH με τη χρηματοδότηση της γερμανικής κυβέρνησης.

Η έρευνα στοχεύει στη συλλογή των προσδοκιών και απόψεων που έχουν οι πολίτες προσωπικά αναφορικά με την Αειφορία, συμπεριλαμβάνοντας τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Σκοπός είναι να συμπληρωθεί από όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα από όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό το CSR HELLAS, διαπιστώνοντας ότι η ελληνική έλειπε από τις 17 διαθέσιμες γλώσσες και προς διευκόλυνση της ελληνικής κοινωνίας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να μεταφράσει στα ελληνικά την έρευνα και σας προσκαλεί να συμμετέχετε.

Επιπλέον, στο τέλος του ερωτηματολογίου με την ελληνική γλώσσα έχουν περιληφθεί 3 ακόμα ερωτήσεις με αμιγώς ελληνικό ενδιαφέρον, τα αποτελέσματα των οποίων θα παραδοθούν στο CSR HELLAS.

Η προθεσμία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 30 Ιουνίου 2019 και μπορείτε να συμμετέχετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

http://yale.qualtrics.com/jfe/form/SV_a4X2ixk5pV7k01n

Παράλληλα, σας ενθαρρύνουμε να διαδώσετε την έρευνα τόσο ενδοεταιρικά όσο και σε όλες τις επαφές σας, επαγγελματικές και προσωπικές.

Διευκρινίζεται ότι στην έρευνα απαντάτε εκφράζοντας τις προσωπικές απόψεις σας και όχι τις θέσεις της επιχείρησης/ του φορέα σας. Η έρευνα διεξάγεται ανώνυμα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό:

https://www.globalsurvey-sdgs.com

https://www.globalsurvey-sdgs.com/wp-content/uploads/2018/11/Global_Survey_Video_final_small.mp4