ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ

1846

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του  ΕΑΑ  Πρόσκληση Εκδήλωσης  Ενδιαφέροντος για μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού System Administrator με ειδίκευση στη διαχείριση, των υπολογιστικών συστημάτων και υποδομών λήψης δορυφορικών δεδομένων και επεξεργασίας των δεδομένων των για τις επιχειρησιακές ανάγκες προγραμμάτων παρατήρησης και παρακολούθησης δυναμικών φαινομένων (EFFIS, EMS, FIREHUB), κλπ, που θα απασχοληθεί στο ΕΑΑ/ΙΑΑΔΕΤ, με κωδικό θέσης: ΠΕAS3. Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.

 

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΑΑ πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού System Administrator, που θα απασχοληθεί στο ΕΑΑ/ΙΑΑΔΕΤ, με κωδικό θέσης: ΠΕAS1 στο πλαίσιο του Ερευνητικού Έργου με τίτλο «EUROGEOSS Showcases: Applications powered by Europe (E-SHAPE) που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.