“Gregory’s Future Managers Program”

1728

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σκοπός του προγράμματος “Future Managers Program” είναι η προσέλκυση ταλαντούχων και νέων υποψηφίων με όρεξη και πάθος για εργασία και μάθηση που θα ενταχθούν στην ομάδα του Γρηγόρη και θα δημιουργήσουν ένα φυτώριο ταλέντων το οποίο θα εξελίσσεται μαζί με την εταιρεία.

Στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε τα μέσα, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που θα αναπτύξουν και θα αναδείξουν τις δεξιότητες τους, ώστε να γίνουν τα αυριανά στελέχη της εταιρίας μας.

Εάν πιστεύεις ότι θέλεις να είσαι ένα από τα μελλοντικά στελέχη της οικογένειας του Γρηγόρη, τότε δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου σημείωμα έως τις 25 Μαϊου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση futuremanagers@gregorys.gr.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Ακαδημαϊκές σπουδές

  • Μεταπτυχιακές σπουδές με κατεύθυνση: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Οικονομικά, Εφοδιαστική Αλυσίδα, σχολές Πολυτεχνείου
  • Άριστη γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση Η/Υ
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άντρες)

Επαγγελματική εμπειρία

  • Δεν απαιτείται ή
  • Σχετική full-time εμπειρία μέχρι 2 έτη

Ηλικία

  • Μέχρι 30 ετών

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Το πρώτο βήμα είναι να μας στείλεις το βιογραφικό σου σημείωμα. Εφόσον πληροίς όλα τα τυπικά κριτήρια, το τμήμα HR θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου προκειμένου να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας.
Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα σύντομο test γνωστικών ικανοτήτων και ένα test συνεργασίας

Η συνέντευξη από κοντά σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής. Το HR και καταξιωμένα στελέχη της εταιρίας μας θα σε γνωρίσουν από κοντά και θα επιλέξουν ποια ταλέντα θέλουν να εντάξουν στην ομάδα τους! Αυτό που θα καθορίσει την τελική επιλογή είναι το πάθος και η όρεξη για εργασία και η θέληση να εμπλακούν και να μάθουν!

Καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας το HR θα βρίσκεται στη διάθεσή σου προκειμένου να σου λύσει τυχόν απορίες ή να σε ενημερώνει για την εξέλιξη της διαδικασίας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα θα έχει συνολική διάρκεια 12-14 μήνες και ολοκληρώνεται με τη συνολική αξιολόγηση της προόδου και των αποτελεσμάτων εργασίας του κάθε trainee. Τελικό στάδιο είναι η οριστική ένταξή του σε μία οργανική θέση εργασίας, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, τις δεξιότητες του και τις ανάγκες της εταιρίας.

ΣΤΑΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι πρώτοι 2 μήνες

Τους πρώτους 2 μήνες θα έχεις την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τον Γρηγόρη και το δίκτυο μας. Θα συναντήσεις το Μέντορά σου και θα δημιουργήσετε μαζί το προσωπικό πλάνο ανάπτυξής σου. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις γνωριμίας με τα στελέχη της εταιρίας μας και θα έχεις μια πρώτη εικόνα του αντικειμένου της κάθε Διεύθυνσης.

Στη συνέχεια, θα εκπαιδευτείς από την αρχή για όλη τη γκάμα των προϊόντων μας καθώς και για τη λειτουργία των καταστημάτων μας με on-the-job εκπαίδευση σε κατάστημα Γρηγόρης αλλά και με επισκέψεις στα καταστήματά μας μαζί με τους επιθεωρητές και τους συμβούλους λειτουργίας.

Τους επόμενους 10-12 μήνες

Το επόμενο διάστημα θα αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο, μέσα από ένα δομημένο πρόγραμμα rotation, στη γνωριμία με τα επιμέρους τμήματα της εταιρίας μας – Operations, Marketing, Supply Chain, Customer Service, Quality Control, Franchise Development. Θα εργάζεσαι δίπλα σε ομάδες με διαφορετικές γνώσεις, θα αναλάβεις διαφορετικά projects, θα αναπτύξεις ικανότητες και δεξιότητες που που θα σε εκπλήξουν. Θα βρίσκεσαι κοντά στα κέντρα λήψης αποφάσεων και θα έχεις τη δυνατότητα να δεις τις ιδέες σου να υλοποιούνται στη πράξη.

Τελικό Στάδιο

Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμά μας, θα ακολουθήσει η τελική αξιολόγηση και η οριστική τοποθέτησή σου σε μία οργανική θέση σύμφωνα με τις δεξιότητές σου και τις ανάγκες της εταιρία μας.

ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα εχουν εξ αρχής σύμβαση αορίστου χρόνου και ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Παράλληλα θα συμμετέχουν στο ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης της εταιρίας μας.

GREGORYS FUTURE MANAGERS PROGRAM