DEVIT CONFERENCE: ​ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ WEB DEVELOPMENT ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

816

DEVit Conference: ​Το μεγαλύτερο συνέδριο Web Development στα Βαλκάνια, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Για πέμπτη χρονιά, η ομάδα του DEVit πραγματοποιεί το μεγαλύτερο συνέδριο των Βαλκανίων για Web Developers με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου από τη Silicon Valley και ευρωπαϊκά τεχνολογικά κέντρα όπως το Λονδίνο και το Άμστερνταμ. Στόχος του συνεδρίου είναι η διάχυση της γνώσης και εμπειρίας των καλεσμένων ομιλητών. Πρόκειται για άτομα που έχουν καθορίσει με τη συμβολή τους τεχνολογίες που κάνουν το σημερινό παγκόσμιο ιστό πραγματικότητα.

Φέτος το DEVit συνεχίζει τη διήμερη δράση του. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα 5 παράλληλα full day workshops στο City College όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε πρακτικό επίπεδο, ενώ τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Βασιλικό Θέατρο οι 9 διεθνούς φήμης ομιλητές θα μοιραστούν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε τεχνολογίες αιχμής.

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές του​ DEVit 2019 συμπεριλαμβάνονται οι: Harry Roberts, ιδρυτής του csswizardry.com και consultant πάνω σε θέματα web performance και frontend γνωστών οργανισμών όπως Google, Etsy και Booking.com, ο Jerry Nixon, lead architect της Microsoft με εξειδίκευση πάνω στο AI και o Radoslav Stankov, Head of Engineering στο ProductHunt.com. Η φετινή διοργάνωση στηρίζεται για άλλη μια φορά από μεγάλες εγχώριες – αλλά και διεθνείς- εταιρείες, όπως η Microsoft, Synapsecom και itechscope.

Το DEVit κατόρθωσε από το ξεκίνημά του να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο σημείο συνάντησης της κοινότητας των προγραμματιστών και τεχνολόγων της χώρας. Για άλλη μια φορά, προσκαλούνται developers όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από ολόκληρη την Ευρώπη να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και τα εργαστήρια του συνεδρίου, αξιοποιώντας μία μοναδική ευκαιρία δικτύωσης μεταξύ τους, αλλά και με τους συμμετέχοντες ομιλητές, συναδέλφους και χορηγούς.

Να σημειωθεί ότι το συνέδριο διοργανώνεται αποκλειστικά από την τοπική κοινότητα των developers, designers, marketers και φίλων της τεχνολογίας, η οποία ως ομαδική προσπάθεια αριθμεί ήδη περισσότερους από 30 εθελοντές.

Το DEVit 2019 σε περίληψη​:

● Ημερομηνίες: 9 & 10 Ιουνίου 2019

● Ομιλητές και Δομή:​ 9 ομιλητές, 5 instructors, 2 ημέρες, 5 παράλληλα workshops

● Κατηγορίες Ομιλιών:​ FrontEnd, BackEnd, DevOps, Mobile

● Τοποθεσία:​

– Ομιλίες: Βασιλικό Θέατρο, Θεσσαλονίκη.

– Workshops: City College, Θεσσαλονίκη.

● Γλώσσα:​ Αγγλικά

● Εισιτήριο:​ από €40

Λίγα λόγια για το DEVit 2018​:
Tο DEVit 2018 πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Ιουνίου 2018 στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη και φιλοξένησε 8 διεθνείς ομιλητές με βαθιά εξειδίκευση σε τεχνολογίες του Διαδικτύου, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις, τεχνικές και τεχνολογίες σχετικά με τη διαχείριση υποδομών και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, πληροφοριακών συστημάτων Παγκόσμιου Ιστού, και εφαρμογών κινητών συσκευών.

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές του DEVit 2018​ ήταν οι: David Platt, κορυφαίος Καθηγητής Πληροφορικής στο Harvard University Extension School, η Cheryl Platz, παγκοσμίου φήμης Senior Designer στη Microsoft και ο Julien Simons διακεκριμένος μηχανικός λογισμικού σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, η εκδήλωση είχε μεγάλες εγχώριες, αλλά και διεθνείς εταιρείες, όπως Toptal, Microsoft και η Workable.

Σύνδεσμοι​:
http://devitconf.org/
DEVit 2018 – ​https://devitconf.org/2018/

Διοργανωτές:

SKGTech – ​https://skgtech.io/

SheSharp – ​http://www.shesharp.org/