ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ «ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ» ΤΗΣ EQUAL SOCIETY

1264

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society

Περισσότερες από 500 αιτήσεις έχουν υποβληθεί στον πρώτο μήνα του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία». Οι αιτήσεις για τον  8ο  κύκλο του κορυφαίου  προγράμματος υποτροφιών στην Ελλάδα συνεχίζονται  και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν το επόμενο βήμα των σπουδών τους στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η βραβευμένη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  πρωτοβουλία προσφέρει σε νέους και νέες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στις σπουδές τους την ευκαιρία να φοιτήσουν δωρεάν στα κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά Ιδρύματα της επιλογής τους σε μεταπτυχιακές ή προπτυχιακές σπουδές.

Το «Σπουδάζω με Υποτροφία» έχει προσφέρει έως σήμερα 311 υποτροφίες πλήρους φοίτησης αξίας 4,1 εκατομμύριων ευρώ. Με σύνθημα, «ίσες ευκαιρίες και στην εκπαίδευση για όλους» η Equal Society και τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας στέκονται δίπλα στους νέους που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό βήμα.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους και όπου αυτό  απαιτείται, την αίτηση του εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση κοινωνικά, ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια. Αναλυτικότερα, οι αιτούντες κατατάσσονται ανάλογα  της συνολικής βαθμολογίας  που έχουν συγκεντρώσει βάσει του πίνακα κριτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα επικοινωνήστε στο 2117051841 ή επισκεφθείτε το www.e-gnosis.gr

Συνεχίζονται_οι_αιτήσεις_στο_«Σπουδάζω_με Υποτροφία»_της_Equal_Society