ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «Υβριδικά Αυτόνομα Ενεργειακά Συστήματα Έξυπνης Δικτύωσης & Πρόβλεψης (PHAETONS)» (Ε-12279) με κωδικό (Τ1ΕΔΚ-05254) ΟΠΣ 5030966, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΡΕΥΝΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

1478

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Υβριδικά Αυτόνομα Ενεργειακά Συστήματα Έξυπνης Δικτύωσης & Πρόβλεψης (PHAETONS)» (Ε-12279) με κωδικό (Τ1ΕΔΚ-05254) ΟΠΣ 5030966, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΡΕΥΝΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2018ΣΕ14510001 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθούν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών έργων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσονται τρεις (3) θέσεις έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (ΙΠ&Τ) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» μέσω σύναψης σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ή ανάθεσης έργου, στην οποία θα προσδιορίζεται η αποκλειστική απασχόληση στην Πράξη.
Αναλυτική περιγραφή των θέσεων με τον αντίστοιχο κωδικό κάθε θέσης παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το αντικείμενο του έργου του έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος για κάθε θέση.

Πληρέστερη περιγραφή του αντικειμένου της θέσης, καθώς και τα παραδοτέα που σχετίζονται με αυτή, θα αποτυπωθούν στις συμβάσεις που θα συναφθούν ανάμεσα στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και στο επιλεγέν προσωπικό.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος των παραδοτέων του έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Υπεύθυνο της Πράξης.

ΑΜΟΙΒΕΣ

Οι συνολικές αμοιβές του έκτακτου προσωπικού θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική νομοθεσία και θα είναι ανάλογες των προσόντων των επιλεγέντων υποψηφίων και της διάρκειας απασχόλησής τους και μέχρι του ύψους του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του έργου.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η εκτιμώμενη χρονική διάρκεια των συμβάσεων που θα συναφθούν ανάμεσα στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και στο επιλεγέν προσωπικό παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος για κάθε μία από τις θέσεις της παρούσας πρόσκλησης.

Οι συμβάσεις δύνανται να ανανεωθούν ή να παραταθούν χωρίς περιορισμό μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας Πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου.

Ο εκτιμώμενος χρόνος έναρξης των συμβάσεων είναι μέχρι 30/09/2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΠΑΠΠΑ Δ. (Ε-12279) 015_2019-1127