ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

1327
«Στρατηγικός σχεδιασμός για ομάδες εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης»

Η εταιρεία IDEC διοργανώνει ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης και σας προσκαλεί να συμμετέχετε εντελώς δωρεάν.
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Στρατηγικός σχεδιασμός για ομάδες εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης
IDEC, Ηρώων Πολυτεχνείου 96, Πειραιάς (3ος όροφος)
Πέμπτη, 18/4/2019 – 15:00 – 18:00

Το εργαστήριο προσπαθεί να προσεγγίσει την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών επαγγελματικής εκπαίδευσης μέσα από το Ευρωπαϊκό έργο Qual4T2. Το έργο υποστηρίζει τις ομάδες εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών στις σχολές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ως προς τη χρήση μηχανισμών ποιότητας, όπως ο κύκλος ποιότητας Plan, Do, Check, Act. Στόχος του έργου είναι να αναπτύξει μια προσέγγιση από τη βάση προς την κορυφή (bottom up approach) για τη βελτίωση της λειτουργίας των ομάδων εκπαιδευτικών. Η ανάπτυξη πρωτότυπων εργαλείων και μεθόδων που αναμιγνύονται με την απαραίτητη ανατροφοδότηση των εκπαιδευτικών τείνει να οδηγήσει σε μια περαιτέρω αλλαγή ως προς την ποιότητα. Μέσα από το εργαστήριο, θα δοθεί έμφαση στο πώς οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευτές θα μάθουν να συντονίζουν τις ομάδες τους αλλά και να υλοποιούν με επιτυχία έναν στρατηγικό σχεδιασμό σε ετήσια βάση, πάντα χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία και πάντα σε συνάρτηση με την εφαρμογή καλών πρακτικών.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων, στελέχη δομών της Δια Βίου Μάθησης, επαγγελματίες και ερευνητές στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων και της Δια Βίου Μάθησης. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την online φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/5MEDNzqGwHHtXpgj7. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.