ΤΟ ΔΠΜΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ATHENS SCIENCE FESTIVAL!

1259

Ο επιτυχημένος θεσμός του Athens Science Festival λαμβάνει χώρα φέτος 3-7 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και είναι αφιερωμένος στη Βιοοικονομία και την Κυκλική Οικονομία!

Η Διευθύντρια του ΔΠΜΣ και του Εργαστηρίου Βιοοικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, οργάνωσε τη συνεδρία Ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο για έναν βιώσιμο πλανήτη με προσκεκλημένους ομιλητές ανθρώπους από δυναμικές εταιρίες στο χώρο της βιοοικονομίας.

Σύντομη περιγραφή της συνεδρίας:

Τίτλος τραπεζιού: Ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο για έναν βιώσιμο πλανήτη

Ημερομηνία & ώρα: Κυριακή 7 Απριλίου, 18.00.

Στην ανάδειξη νέων στρατηγικών που εφαρμόζονται στο πλαίσιο της βιοοικονομίας και της κυκλικής οικονομίας κινείται και το τραπέζι με θέμα «Ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο για έναν βιώσιμο πλανήτη» με συντονίστρια την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Διευθύντρια του ΔΠΜΣ στη Βιοοικονομία και του Εργαστηρίου Βιοοικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Κωνσταντίνα Κοτταρίδη. Ο Παναγιώτης Κολλάς CEO & Founder – UNISCRAP, η Ελένη Σπανίδη, Τεχνολόγος Περιβάλλοντος – APIVITA SA και ο αρχιτέκτονας Σπύρος Κίζης – Κizi Design Studio θα μας παρουσιάσουν μερικά εύστοχα και αντιπροσωπευτικά παραδείγματα για τον τρόπο τόσο του επιχειρείν όσο και του παράγειν στη χώρα μας.

Περισσότερα για το Athens Science Festival μπορείτε να βρείτε εδώ

Μπορείτε να βρείτε όλες τις συνεδρίες και τα δρώμενα σχετικά με τη Βιοοικονομία εδώ