ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ

1751

Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσονται πέντε θέσεις έκτακτου προσωπικού,  εκ των οποίων η μία θέση με κωδικό ΕΙΕ/ΥΥ-2019/02 αφορά Πτυχιούχο ΑΕΙ (κατά προτίμηση σχολών συναφών με διοικητικές ή οικονομικές επιστήμες), και η θέση με κωδικό ΕΙΕ/ΥΥ-2019/03 αφορά Πτυχιούχο ΑΕΙ/ΤΕΙ, μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών/ πληροφορικής:

δ)       Μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού με τίτλο θέσης: «Στέλεχος τμήματος Οικονομικών και Προμηθειών» και κωδικό «ΕΙΕ/ΥΥ-2019/02»

Το αντικείμενο απασχόλησής του θα είναι: «Υποστήριξη διαδικασιών διενέργειας διαγωνισμών και σύναψης δημοσίων συμβάσεων, στο πλαίσιο των έργων εξωτερικής χρηματοδότησης και της διαχείρισης ιδίων πόρων».

ε)      Μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού με τίτλο θέσης: «Στέλεχος Μονάδας Ηλεκτρονικών Υποδομών και Δικτύων» και κωδικό «ΕΙΕ/ΥΥ-2019/03»

Το αντικείμενο απασχόλησής του θα είναι: «Διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων του ΕΙΕ και παροχή υποστήριξης στους χρήστες τους. Αντιμετώπιση προβλημάτων & αποκατάσταση ορθής λειτουργίας Server, Η/Υ και περιφερειακών μονάδων. Εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση Δικτύων  & Τηλεπικοινωνιών. Σχεδιασμός και ανάπτυξη εφαρμογών τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών (ΤΠΕ) και διαδικτυακών υπηρεσιών. Καταγραφή των λειτουργικών και τεχνικών προδιαγραφών συστημάτων και εφαρμογών»

Καταληκτική ημερομηνία: 04/03/2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ_ΤΟΥ_ΕΘΝΙΚΟΥ_ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ_ΕΡΕΥΝΩΝ