MARS LEADERSHIP EXPERIENCE

1055

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία σε ένα πρόγραμμα 3 ετών, με δυνατότητα μετακίνησης σε 50 ακόμα χώρες της Ευρώπης καθώς και της Νότιας Αφρικής.

Στο πρόγραμμα Mars Leadership Experience μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών (ελληνικών ή άλλων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων) προκειμένου να ζήσουν την εμπειρία μιας 3ετούς εκπαίδευσης σε μια σειρά από θέσεις ευθύνης και να γνωρίσουν διαφορετικούς τομείς, λειτουργίες, ομάδες, προϊόντα και χώρες. Όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα αναλάβουν ρόλους ευθύνης σε θέσεις όπως Brand Manager, Account Manager, Supply Chain, Project Manager και θα λάβουν την απαιτούμενη στήριξη και καθοδήγηση προκειμένου να μπορέσουν να καλλιεργήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους και να εξελίξουν την επαγγελματική τους κουλτούρα και φιλοσοφία.

Η Mars είναι μια εταιρεία με περισσότερους από 115.000 εργαζόμενους σε 80 χώρες οι οποίοι αποτελούν το πιο πολύτιμο στοιχείο της επιτυχημένης πορείας μας. Αυτοί μας αναδεικνύουν σταθερά τα τελευταία χρόνια στις υψηλότερες θέσεις μεταξύ των εταιριών με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και δημιουργούν κάθε μέρα προστιθέμενη αξία για την εταιρεία και τον πλανήτη μας. Μέσα από το πρόγραμμα Mars Leadership Experience απευθυνόμαστε σε νέες και νέους που με το πάθος και τον δυναμισμό τους θα μπορέσουν να αποτελέσουν μέρος της οικογένειας της Mars και να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο μερικών από τα πιο αγαπημένα brand παγκοσμίως, όπως Mars®, Snickers®, M&Ms®, Uncle Ben’s®, Pedigree®, Whiskas®.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα γίνουν δεκτές έως τις 29 Μαρτίου 2019, μέσα από την ιστοσελίδα https://mars.ambertrack.co.uk/graduates2019/login.aspx?cookieCheck=true

MARS LEADERSHIP EXPERIENCE