ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: MARKET DEVELOPER – COCA-COLA 3E

3478

Μάθε για την Ομάδα Πωλήσεων της Coca‑Cola Τρία Έψιλον, τις θέσεις εργασίας και συμπλήρωσε την αίτησή σου μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2019!

Στην Coca‑Cola Τρία Έψιλον διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου με περισσότερα από 500 άτομα ανά την Ελλάδα, να δραστηριοποιούνται σε όλα τα κανάλια ενεργοποίησης της αγοράς. Κάθε χρόνο μεγαλώνουμε αυτή την ομάδα με την πρόσληψη εποχικών εργαζομένων ως Market Developers. Προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, παροχών και χρήσιμων εργαλείων για τη θέση και μια μοναδική ευκαιρία να μάθεις σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Αναζητούμε και επιλέγουμε ανθρώπους με όρεξη για μάθηση και διάθεση να εξελιχθούν, όχι μόνο στις πωλήσεις αλλά και σε άλλες ομάδες του οργανισμού.

Η διακράτηση των ταλέντων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Θέλουμε ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν το κίνητρο να εξελίσσονται διαρκώς σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον που συνεχώς προοδεύει. Το 2018, και με βάσει την απόδοση τους, πάνω από το 36% των εποχικών εργαζομένων παρέμεινε σε οργανικές θέσεις της εταιρείας μας.

Είσαι έτοιμος/η; Κάνε την αίτησή σου εδώ!

Market Developer σε 16 περιοχές της Ελλάδας:

Χρήσιμοι σύνδεσμοι που ενδιαφέρουν τους υποψηφίους: